aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ξεκαθαρίζει το πλάνο με ερωτηματικό στην επίθεση

ΑΠΟΕΛ: Ξεκαθαρίζει το πλάνο με ερωτηματικό στην επίθεση

Δεύτερη διαδοχική νίκη σε ντέρμπι για να εκτοξεύσει στα ύψη τη δυναμική ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος θα κυνηγήσει την Κυριακή (30/10, 19:00) στο Τσίρειο ο ΑΠΟΕΛ. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, περιμένει και τη σημερινή προπόνηση ώστε να καταλήξει στο αρχικό πλάνο.

Θα ξεκαθαρίσει, βλέπετε, το σκηνικό με τους παίκτες που αντιμετώπισαν θέματα τραυματισμών. Αναφερόμαστε στους Τσεπάκ, Κοσταντίνοφ, Μπέλετς, Εντογκαλά, Κβιλιτάια. Δεν υπολογίζεται ο Καρώ, κι έτσι το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας με τους Κρέσπο και Ντβάλι θα διατηρηθεί.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν αναμένεται πως θα προχωρήσει σε αρκετές διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα των γαλαζοκιτρίνων, σε σχέση με τον αγώνα που προηγήθηκε κόντρα στην ΑΕΚ. Θυμίζουμε πως ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε με τους: Χριστοδούλου, Σούσιτς, Ντβάλι, Κρέσπο, Φεράρι, Δώνη, Νταουσβίλι, Σαρφό, Εφραίμ, Ντάλσιο και Κβιλιτάια. Το ερωτηματικό αφορά την ετοιμότητα του Γεωργιανού επιθετικού, ο οποίος έχασε αριθμό προπονήσεων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Επομένως, το σενάριο χρησιμοποίησης του Άντον Μάγκλιτσα στην κορυφή της επίθεσης είναι στο τραπέζι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ