aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Ξεκαθαρίζει για Τραμετσάνι και ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα

AΠΟΕΛ: Ξεκαθαρίζει για Τραμετσάνι και ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα

Στόματα… ερμητικά κλειστά στον ΑΠΟΕΛ για το μέλλον του Πάολο Τραμετσάνι. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ και ο Ντομένικο Τέτι θα ξεκαθαρίσουν το σκηνικό τα επόμενα εικοσιτετράωρα, για ένα θέμα το οποίο όπως επισήμως λέχθηκε χρονολογείται από τις αρχές του τρέχοντος μήνα.

Οι πρωταθλητές άρχισαν ήδη να αξιολογούν προπονητές, ώστε να είναι σε ετοιμότητα όταν ξεκαθαρίσει το ζήτημα Τραμετσάνι και εφόσον επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις που θέλουν τον Ιταλό να αποχωρεί. Πάντως, είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν στον ΑΠΟΕΛ να προκύψει θέμα τεχνικής ηγεσίας.

Διαβάστε επίσης: Αλωνεύτης και Ηλίας στο Άγιο Όρος

Από την άλλη, όμως, δεν μπορούν να κρατήσουν κανέναν με το ζόρι ή μισή καρδιά. Οι υποχρεώσεις στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι βαρύνουσας σημασίας, οπότε από το πρώτο έως το τελευταίο άτομο θα πρέπει να είναι 100% αφοσιωμένο στην ομάδα και πρωτίστως, επικεντρωμένοι στον στόχο εισόδου σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ