aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Ξεμπούκωσε» και έγραψε ιστορία μετά από 192 «αιώνια» ντέρμπι!

ΑΠΟΕΛ: «Ξεμπούκωσε» και έγραψε ιστορία μετά από 192 «αιώνια» ντέρμπι!

Από το προσφιλές του 1-0, στο εκκωφαντικό 4-0 εις βάρος της Ομόνοιας. Ο ΑΠΟΕΛ που δυσκολεύεται στην τρέχουσα σεζόν να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, βελτίωσε σημαντικά τους αριθμούς του, διασύροντας την «αιώνια» αντίπαλο.

Έγραψε μάλιστα ιστορία. Διότι χρειάστηκαν 155 «αιώνια» ντέρμπι πρωταθλήματος και 192 σε όλες τις διοργανώσεις, για να παρουσιαστεί το 4-0 ανεξαρτήτως νικητή!

Είναι χαρακτηριστικό ότι έπρεπε να φτάσει η 12η αγωνιστική για να σκοράρει πέραν των δύο τερμάτων ο ΑΠΟΕΛ, που πέτυχε τέσσερις φορές ένα τέρματα και άλλες τόσες δύο, ενώ τρεις φορές έμεινε άσφαιρος.

Ωστόσο, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν ξεγελιέται, κάτι που φάνηκε στις τοποθετήσεις του μετά το παιχνίδι. Δήλωσε μεν χαρούμενος, τόνισε δε ότι έχει πολλά ακόμα να διορθώσει στη συνέχεια.

Πόσο θα βοηθήσει τον Σέρβο προπονητή το γκολ του Κβιλιτάια στη συνέχεια; Σίγουρα ο Γεωργιανός πήρε γερή ψυχολογική ένεση, αφού σκόραρε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα και μάλιστα σε «αιώνιο» ντέρμπι. Και σίγουρα έχει ανάγκη ο ΑΠΟΕΛ τον βασικό σέντερ φορ του στα χάι του, κάτι που τόσο του λείπει έως τώρα. Το άσχημο γι’ αυτόν είναι ότι θα χάσει το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, καθώς συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες λόγω του πανηγυρισμού του με τη μάσκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ