aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ξανά στα γαλαζοκίτρινα ο Ενσούε, συμβόλαιο ενός έτους

ΑΠΟΕΛ: Ξανά στα γαλαζοκίτρινα ο Ενσούε, συμβόλαιο ενός έτους

Ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ είναι και επίσημα για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο Εμίλιο Ενσούε. Ο Ισπανός με ρίζες από την Ισημερινή Γουινέα ποδοσφαιριστής έχοντας στα χέρια του το χαρτί ελευθέρας από τον Απόλλωνα (διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ) πέρασε την πύλη του «Αρχαγγέλου» και έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο για ένα χρόνο.

Μετά τον επεισοδιακό τρόπο αποχώρησής του από τον ΑΠΟΕΛ ο Εμίλιο Ενσούε ντύθηκε και πάλι στα γαλαζοκίτρινα, αφού πρώτα αποδέχθηκε τον όρο της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη να αποσύρει την προσφυγή από τη ΦΙΦΑ για τη μονομερή διακοπή του συμβολαίου του τον Φεβρουάριο του 2019.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» στο ραδιόφωνο του Active (107,4 & 102,5) ο Απόλλων είχε δώσει προ ημερών χαρτί ελευθέρας στον Ενσούε έναντι αποζημίωσης κοντά στις 150.000 ευρώ εφόσον συνεχίσει αλλού την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Emilio Nsue.

Η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή είναι μονοετούς διάρκειας μέχρι και τον Μάιο του 2021.

Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή να προσθέσει ακόμα περισσότερους τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες μαζί με τον ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ