aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ξανά η Νότιγχαμ για Ιωάννου, νεότερες λεπτομέρειες!

ΑΠΟΕΛ: Ξανά η Νότιγχαμ για Ιωάννου, νεότερες λεπτομέρειες!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Εξελίξεις προκύπτουν στο σίριαλ με τον Νικόλα Ιωάννου. Το ενδιαφέρον για τον διεθνή άσο του ΑΠΟΕΛ αναθερμάνθηκε και ασφαλώς, το σενάριο να μετακομίσει σε ομάδα του εξωτερικού κάθε άλλο παρά απομακρυσμένο θεωρείται.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο σύλλογος που εξακολουθεί να ενδιαφέρεται ζεστά για να αποκτήσει τα δικαιώματά του, με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ να διατηρεί ανοιχτή γραμμή με τους παράγοντες της αγγλικής ομάδας ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.

Από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής επιμένει και θέλει να ανοίξει τα φτερά του, οι παράγοντες του ΑΠΟΕΛ δεν έχουν άλλη επιλογή. Το θέμα έχει παρατραβήξει, με τον ίδιο τον Ιωάννου να πιέζει προκειμένου να προκύψει ακόμα και εντός της ημέρας συμφωνία.

Όπως πληροφορούμαστε, η προσφορά της Νότιγχαμ δεν είναι μεγάλη και σε καμία περίπτωση δεν αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ. Είναι περίπου στα μισά λεφτά, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε εξέλιξη…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ