aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ξανά εκτός ο Σιγκούρνταρσον και άλλοι δύο (αποστολή)

ΑΠΟΕΛ: Ξανά εκτός ο Σιγκούρνταρσον και άλλοι δύο (αποστολή)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ενόψει του αγώνα με την Πάφο που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο «Στέλιος Κυριακίδης» (23/2). Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι ποδοσφαιριστές του στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και αφήνουν πίσω τους τη βαριά ήττα από τη Βασιλεία.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν υπολογίζει στους Σόουζα και Εφραίμ, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας τους, ενώ ο Ιωάννου φαίνεται πως δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό μετά το ματς με τους Ελβετούς (αποχώρησε τραυματίας) και είναι στην αποστολή των γαλαζοκιτρίνων. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Σιγκούρνταρσον ο οποίος ήταν στον πάγκο με τη Βασιλεία. Όσον αφορά στον Μερκή, δεν θα ταξιδέψει για τη Πάφο αφού είναι τιμωρημένος (6 κάρτες).

Αναλυτικά: Μπέλετς, Βάτερμαν, Χαλένιους, Ντε Βινσέντι, Τάαμαρι, Μάτιτς, Γιάκολις, Πάβλοβιτς, Βούρος, Γένσεν, Μακρής, Γουίλερ, Ιωάννου, Αλωνεύτης, Σιέλης, Βιντιγκάλ, Γέφτοβιτς, Σάβιτς, Μιχαΐλοβιτς, Άλεφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ