aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Βρίσκεται στην «μέγκενη» και τίποτα δεν είναι εύκολο

ΑΠΟΕΛ: Βρίσκεται στην «μέγκενη» και τίποτα δεν είναι εύκολο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ήταν να μην μπει στο «λούκι», από τη στιγμή που βρέθηκε στη «μέγκενη» θέλοντας και μη θα μετρήσει αντοχές και ποιότητα (αγωνιστική και χαρακτήρα)! Η προσπάθεια και ο αγώνας θα είναι συνεχής για όσο πάρει και όσο χρειαστεί, μέχρι να μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να ξαναπάρει τα πάνω του. Υπό αυτή την έννοια, για τους γαλαζοκίτρινους δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια, όπως καλή ώρα το σημερινό με την Αλκή.

Αντίθετα, ο ΑΠΟΕΛ καλείται να εκμεταλλευτεί το παιχνίδι σαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ξαναπάρει την ανιούσα και βαθμολογικά και αγωνιστικά. Οι απώλειες που είχε με τη Δόξα και την ΑΕΛ πρέπει να «καλυφθούν» με τρίποντα μέσα από τους αγώνες που ακολουθούν και φυσικά μέσα από τις απώλειες (που οι γαλαζοκίτρινοι θα εύχονται) να έχουν οι ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία. Ο Πάολο Τραμετσάνι στα πρώτα δείγματα γραφής του, λάνσαρε κάποιες «νέες» ιδέες, θα πρέπει όμως να δούμε αν θα υπάρξει και η ανάλογη συνέχεια, καθώς το δείγμα δεν ήταν ικανοποιητικό, από τη στιγμή που η ομάδα δεν μπόρεσε να φτάσει στο ζητούμενο (με την ΑΕΛ), που δεν ήταν τίποτα άλλο από τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: «Με την επιστροφή του Ενσούε, πήγαμε τέσσερις εβδομάδες πίσω»

Μια καλή εικόνα, στην άμυνα ή πιο σωστά στην αμυντική λειτουργία, ήταν ευδιάκριτη, αφού ο ΑΠΟΕΛ διατήρησε το μηδέν στην άμυνά του μόλις για δεύτερο παιχνίδι φέτος (το πρώτο με τον Ερμή). Τα μεσοεπιθετικά ζόρια ωστόσο και ειδικότερα η υπόθεση γκολ παρέμειναν, με τους γαλαζοκίτρινους να μην μπορούν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Βέβαια, δεν μπορούν ν’ αλλάξουν και να διορθωθούν όλα από τη μια μέρα στην άλλη. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή γι αυτό και το παιχνίδι με την Αλκή προσφέρεται για να δώσει ο ΑΠΟΕΛ συνέχεια σε κάποια καλά σημάδια, καθώς η συνέχεια προβλέπεται ακόμα πιο δύσκολη. Στα μέσα της ερχόμενης βδομάδας θα δώσει το εξ αναβολής ντέρμπι με την Ομόνοια και τη μεθεπόμενη Κυριακή θα ταξιδέψει στην Πάφο, όπου θα τον περιμένει η τοπική ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ