aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Βρήκε πρωταγωνιστή από σπόντα και προχωρά… στατικά

ΑΠΟΕΛ: Βρήκε πρωταγωνιστή από σπόντα και προχωρά… στατικά

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε την πρώτη νίκη του στη β’ φάση έπειτα από εφτά αποτυχημένες προσπάθειες, επικρατώντας 2-1 της ΑΕΚ και παραμένει τρεις βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Άρη. Συγκεντρώνουμε τα σημαντικότερα στοιχεία από το ματς στο ΓΣΠ, που κλείδωσε παραλλήλως θέση στο Κόνφερενς Λιγκ:

Η απάντηση για το πρόβλημα στο σκοράρισμα δίνεται προς το παρόν από τις στατικές φάσεις. Στα τελευταία δύο παιχνίδια ήρθαν τρία γκολ, δύο με κεφαλιά έπειτα από εκτελέσεις φάουλ και άλλο ένα από πέναλτι. Θα είναι αρκετό για τη συνέχεια; Θα δείξει…
► Ο Μαρκίνιος μπήκε από σπόντα στο ματς, καθώς τραυματίστηκε ο Μπεν, και τα έκανε όλα! Έφερε το ματς στα ίσα με εκτέλεση πέναλτι και πιστώθηκε ασίστ, εκτελώντας φάουλ συστημένα στο κεφάλι του Ντβάλι.
► Δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα που προωθείται σε στατική φάση ο Ντβάλι και σκοράρει με κεφαλιά.
► Ο Εντονγκαλά έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Βρέθηκε σε πολύ καλό βράδυ και ταλαιπώρησε την άμυνα της ΑΕΚ.
► Μια φορά χρειάστηκε ο Μπέλετς πέραν του γκολ που δέχτηκε και αποδείχτηκε καθοριστικός. Στο 73’ ο Γκιόυρτσο εκτέλεσε φάουλ από μακριά και απέκρουσε δύσκολα, κρατώντας το προβάδισμα για τους γαλαζοκίτρινους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ