aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Βραχνάς» εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ απειλεί επικίνδυνα

ΑΠΟΕΛ: «Βραχνάς» εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ απειλεί επικίνδυνα

Αντίστροφα κυλά ο χρόνος για να πέσει η αυλαία της μακράς σε χρονική διάρκεια μετεγγραφικής περιόδου στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Η πανδημία του κορωνοϊού οδήγησε την ΟΥΕΦΑ να παρατείνει το «παράθυρο» μέχρι τις 5 Οκτωβρίου αν και η κάθε Ομοσπονδία είχε το δικαίωμα να προσαρμόσει ανάλογα τον κανονισμό.

Στον ΑΠΟΕΛ τα πάντα κινούνται στο ρυθμό του αγώνα της Πέμπτης με τη Σλόβαν Λίμπερετς για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γαλαζοκίτρινοι για 12η (!) διαδοχική σεζόν βρίσκονται σε προθάλαμο ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης και θα διεκδικήσουν στη Τσεχία το εισιτήριο της συμμετοχής για ένατη φορά στην ιστορία τους.

Τα κίνητρα, αγωνιστικά και οικονομικά, είναι τεράστια και ουδείς αμφισβητεί ότι πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα, αν όχι το σημαντικότερο, παιχνίδι της σεζόν. Οι προκρίσεις επί των Τζιλάνι, Καϊσάρ και Ζρίνσκι δεν θα έχουν νόημα εάν η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν… τελειώσει τη δουλειά στο μακρινό Λίμπερετς.

Από την Παρασκευή στον «Αρχάγγελο» είναι υποχρεωμένοι να δουν πιο «ζεστά» το θέμα των ποδοσφαιριστών που τέθηκαν εκτός πλάνων. Σάβιτς, Λαφράνς, Γιάκολις και Μιχαΐλοβιτς είναι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, χρεώνουν το μισθολόγιο κάθε μήνα με αρκετές χιλιάδες ευρώ και ελλοχεύει ο κίνδυνος εάν δεν βρουν ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τους να στοιχίσουν στην ομάδα πέραν του 1.000.000 χωρίς να παίξουν ούτε και σε ένα επίσημο παιχνίδι, αφού δεν είναι δηλωμένοι στην ΚΟΠ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Πετεβίνος αποκάλυψε το ποσοστό μεταπώλησης για Ιωάννου

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εκθείασε προσφάτως τον επαγγελματισμό που επιδεικνύει ο Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος είναι σε επαφές με ομάδες της Ελβετίας και όχι μόνο και σύντομα αναμένεται πως θα αποχωρήσει. Οι υπόλοιποι παίκτες εδώ και καιρό «ψάχνονται» χωρίς να έχουν βρει ομάδα που να καλύπτει οικονομικά και αγωνιστικά τις φιλοδοξίες τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ