aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Βόμβα» από τον Πετρίδη, τα λέει σήμερα με τους τέσσερις αρχηγούς!

ΑΠΟΕΛ: «Βόμβα» από τον Πετρίδη, τα λέει σήμερα με τους τέσσερις αρχηγούς!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ 

Παίρνει την κατάσταση στα χέρια του ο Πρόδρομος Πετρίδης! Παρουσιάζεται αποφασισμένος να αλλάξει άρδην την κατάσταση που επικρατεί όσον αφορά στην εκπροσώπηση των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ από τον ΠΑΣΠ, στέλνοντας μάλιστα το ξεκάθαρο μήνυμα πως, όποιος συνεχίσει να εκπροσωπείται από το εν λόγω Συνδικαλιστικό Όργανο, θα δει την πόρτα της εξόδου από το προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος».

Όπως λέει, δεν προτίθεται να κάνει εκπτώσεις, παρά το γεγονός πως γνωρίζει το ρίσκο που εμπεριέχει η κίνησή του και ότι, πρόεδρος του ΠΑΣΠ είναι ο Γιώργος Μερκής, εκ των καλύτερων παικτών του ΑΠΟΕΛ στη φετινή σεζόν. «Προσπερνά», επίσης, την απάντηση που ήλθε από τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ, Σπύρο Νεοφυτίδη: «Η απόλυση οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή επειδή είναι μέλος του Συνδέσμου είναι παράνομη, αυτό ισχύει σε όλο τον κόσμο, ισχύει και για την FIFPRO και για οποιανδήποτε άλλη συντεχνία».

Ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ, μιλώντας στο themasports, επανέλαβε άλλη μία φορά πως δεν αναγνωρίζει τον ΠΑΣΠ και ότι, οι παίκτες ανήκουν στις ομάδες, οπότε η μείωση των αποδοχών είναι θέμα που αφορά τη διοίκηση και κανέναν άλλον. Όπως πληροφορούμαστε, ο Πρόδρομος Πετρίδης προγραμματίζει να τα πει τηλεφωνικώς εντός της ημέρας με τους τέσσερις αρχηγούς της ομάδας, Γιώργο Εφραίμ, Στάθη Αλωνεύτη, Τόμας ντε Βινσέντι και Νικόλα Ιωάννου. Θα τους αναλύσει τα οικονομικά δεδομένα, όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί μετά το lockdown στο ποδόσφαιρο και ακολούθως, θα αναφερθεί στην πρόθεση του Διοικητικού Συμβουλίου για μείωση των αποδοχών. Θα τους ξεκαθαρίσει αρκετά ζητήματα και έναν εξ αυτών, θα αφορά τον ΠΑΣΠ.

Δεν προτίθεται να ανακοινώσει στους αρχηγούς του ΑΠΟΕΛ το μέχρι πού θα φτάνει το «ψαλίδι» στους μισθούς. Αυτό θα γίνει, όταν η διοίκηση ενημερωθεί για τις αποφάσεις της Κυβέρνησης ώστε να θέσει σε εφαρμογή το κατάλληλο πλάνο διαχείρισης της κατάστασης για τους επόμενους τουλάχιστον μήνες.

Διαβάστε επίσης: «Θα πήγαινα στην Ομόνοια και μετά με έπεισε ο Πρόδρομος Πετρίδης»

«Θέλουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα εντός αγωνιστικού χώρου. Επειδή είδα κάποιες δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Ανόρθωσης, λέω πως όσο το δικαιούται η Ανόρθωση τόσο το δικαιούται ο ΑΠΟΕΛ τόσο και η Ομόνοια. Το να παιχτεί ένα παιχνίδι νοκ άουτ μεταξύ της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας για το ποιος θα πιάσει το πρωτάθλημα, μάς βρίσκει κατηγορηματικά εναντίον. Οι πιθανότητες είναι ισόποσες. Ο ΑΠΟΕΛ έχει δείξει στα πλέι οφ πως μπαίνει δυναμικά, είναι πάντα εκεί στην κορυφή και ανατρέπει τα δεδομένα. Έχουμε τις ίδιες πιθανότητες με τις άλλες ομάδες», επισήμανε ο Πρόδρομος Πετρίδης, σημειώνοντας πως το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, οπότε να προπονούνται δύο, τρεις παίκτες ανά ώρα σε γκρουπ δεν εξυπηρετεί σε τίποτα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: «Δεν έγιναν κατανοητές οι θέσεις μας. Θα συνεχίσουμε άμεσες επαφές»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ