aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Βλέπουν» συνομωσία οι Σέρβοι για τον θετικό στον ιό Σάβιτς

ΑΠΟΕΛ: «Βλέπουν» συνομωσία οι Σέρβοι για τον θετικό στον ιό Σάβιτς

Θεωρία συνομωσίας υποστηρίζουν οι Σέρβοι όταν πληροφορήθηκαν πως ο Βουγιαντίν Σάβιτς βρέθηκε θετικός στον Covid-19 για δεύτερη φορά. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός και η σύζυγός του είχαν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό κατά την παραμονή τους στη Σερβία και αφού έμειναν σε καραντίνα 14 ημερών και ήταν αρνητικοί σε τρία διαδοχικά τεστ ήταν ελεύθεροι να μετακινηθούν.

Ο Σάβιτς ταξίδεψε στις 7 Ιουλίου στην Κύπρο και με βάση τα όσα ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας και τον ΑΠΟΕΛ, χωρίς να τον κατονομάσουν για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, βρέθηκε θετικός στον ιό μετά από διαγνωστικό έλεγχο που έγινε από την ομάδα.

Στη Σερβία ιστοσελίδες της χώρας αργά το βράδυ του Σαββάτου έφτιαξαν σενάρια συνομωσίας, καθώς υποστηρίζουν ότι απώτερος σκοπός είναι να τεθεί ο παίκτης ξανά σε καραντίνα 14 ημερών, ώστε να του ασκηθεί πίεση για να αποδεχθεί μείωση απολαβών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της hotsport.rs (δείτε ΕΔΩ) και της b92.net (δείτε ΕΔΩ) ο Σάβιτς αφού είχε διαγνωστεί θετικός στο πρώτο τεστ που του έγινε από τον ΑΠΟΕΛ με δική του πρωτοβουλία την επόμενη μέρα και χωρίς να ενημερώσει την ομάδα επισκέφθηκε ένα αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο εργαστήριο στην Κύπρο, το οποίο του επιβεβαίωσε ότι έχει αναρρώσει, δηλαδή ότι είναι αρνητικός. Όπως σημειώνουν τα δημοσιεύματα την επόμενη μέρα ο Σάβιτς υποβλήθηκε εκ νέου σε διαγνωστικό έλεγχο από τον ΑΠΟΕΛ και το αποτέλεσμα ήταν θετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ