aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Βλέπει Ομόνοια και «βγάζει φτερά» ο Κβιλιτάια

ΑΠΟΕΛ: Βλέπει Ομόνοια και «βγάζει φτερά» ο Κβιλιτάια

Σκόραρε για πρώτη φορά στο τρέχον πρωτάθλημα, έβαλε τη μάσκα του αετού και έκανε τον γνωστό πανηγυρισμό του, με τα χέρια να κινούνται σαν φτερά. Ο λόγος για τον Γκιόργκι Κβιλιτάια, ο οποίος παραβίασε χθες την εστία της Ομόνοιας στο επιβλητικό 4-0, πετυχαίνοντας το τέταρτο τέρμα του εις βάρος της με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Ο Γεωργιανός επιθετικός άργησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στη σεζόν που διανύουμε, κάτι που έψαχνε για καιρό μαζί με μια καλή εμφάνιση. Λες και κάτι παθαίνει όταν βλέπει απέναντί του «τριφύλλι», χθες κατάφερε και τα δύο ζητούμενα: Έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κατά την ομολογουμένως καλύτερη παρουσία του στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Έτσι σκόραρε σε όλα τα «αιώνια» ντέρμπι που έλαβε μέρος. Αποκτήθηκε από τους γαλαζοκίτρινους το καλοκαίρι του 2021 και είδε δίχτυα στις δύο «μητέρες των μαχών» της σεζόν 2021-22, που έληξαν αμφότερες 4-2 για την ομάδα του. Ένα τέρμα στο πρώτο ματς και δύο στο δεύτερο. Σκοράροντας και χθες δημιούργησε μίνι παράδοση απέναντι στους πράσινους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ