aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Βινίσιους ο εκλεκτός (vid)

ΑΠΟΕΛ: Βινίσιους ο εκλεκτός (vid)

Ο Πάουλο Βινίσιους Σόουζα ντος Σάντος, ή απλώς Πάουλο Βινίσιους, είναι ο εκλεκτός του Σάββα Πουρσαϊτίδη για να καλύψει τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Οι γαλαζοκίτρινοι προσπαθούν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να τον φέρουν στην Κύπρο. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι υπάρχουν διαφορές σε κάποιες λεπτομέρειες και τις επόμενες ώρες ή μέρες θα φανεί αν θα παρακαμφθούν.

Πρόκειται για Βραζιλιάνο με ουγγρικό διαβατήριο, ο οποίος έχει μάλιστα και εφτά συμμετοχές με την Εθνική των Μαγυάρων. Την 1η Ιανουαρίου έμεινε ελεύθερος από τη Νασιονάλ της Ουρουγουάης, με την οποίαν έγραψε 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 18 Δεκεμβρίου με αντίπαλο τη Ρίβερ Πλέιτ για το Κόπα Λιμπερταδόρες (2-6).

Ο Βινίσιους βρισκόταν από το καλοκαίρι του 2011 στην Ουγγαρία, αγωνιζόμενος στη Βίντεοτον, η οποία μετονομάστηκε ακολούθως Βίντι και Φέχερβαρ . Στην ουγγρική ομάδα είχε προπονητή τον Χένινγκ Μπεργκ, νυν τεχνικό της Ομόνοιας, την περίοδο 2016-17.

Δείτε τον Πάουλο Βινίσιους σε δράση:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ