aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Βίγια», δύο μήνες μετά!

ΑΠΟΕΛ: «Βίγια», δύο μήνες μετά!

Πάει από το καλό στο καλύτερο, συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης χωρίς να παραπονεθεί για οποιαδήποτε ενόχληση από την περασμένη εβδομάδα και, πλέον, μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στην ενεργό αγωνιστική δράση. Για τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ασφαλώς, ο λόγος.

Ο Αργεντινός επιτελικός μέσος του ΑΠΟΕΛ, ξεπέρασε πλήρως τη ρήξη ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης, όπως ήταν η ακριβής ιατρική διάγνωση, «φωνάζοντας» ότι μπορεί να αποτελέσει αυτομάτως επιλογή για τον προπονητή του ενόψει του αγώνα με το Παραλίμνι.

Με βάση τα σημερινή δεδομένα, το πιθανότερο σενάριο είναι πως ο 31χρονος άσος θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δύο μήνες στην αποστολή και εάν κρίνει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ότι πρέπει να τον ρίξει στη μάχη, εννοείται πως θα το πράξει ώστε να τον έχει σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας στα άκρως σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ήταν στις 17 Δεκεμβρίου 2022 και δη, το ματς απέναντι στην Ανόρθωση (1-0). Ο τραυματισμός του, υπενθυμίζουμε, ήλθε σε περίοδο κατά την οποία ανέβηκε αγωνιστικά και αποτελούσε ηγετική φυσιογνωμία.

Όσον αφορά στον Γκιόργκι Κβιλιτάια, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα προλάβει το ματς για την 23η αγωνιστική, παρά το γεγονός πως δεν γυμνάστηκε χθες σε φουλ ρυθμό. Σε περίπτωση ωστόσο που προτιμηθεί να προφυλαχθεί ενόψει του αγώνα για τα προημιτελικά του κυπέλλου με την Ομόνοια (Τετάρτη, 15/2), θα πάρει για πρώτη φορά φανέλα βασικού ο Φρεντερίκο Μακέντα. Εκτός επιλογών μένει σε άλλη μία αναμέτρηση ο Τάσος Δώνης. Ο Φράνκο Φεράρι, δεν υπολογίζεται λόγω καρτών.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ