aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Βγάζει άσους από το μανίκι του

ΑΠΟΕΛ: Βγάζει άσους από το μανίκι του

Το πλέον αξιοσημείωτο του ΑΠΟΕΛ με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο είναι το γεγονός πως ανιχνεύει λύσεις από εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Στη διάρκεια της σεζόν, η ομάδα της Λευκωσίας έχει πάρει πολύτιμους πόντους από άσους που έβγαλε ο Σέρβος από το μανίκι του σαν άλλος ταχυδακτυλουργός. Το βράδυ της Παρασκευής, ο ΑΠΟΕΛ πανηγύρισε ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο, λοιπόν, χάρη στις κινήσεις του. Προχώρησε σε αλλαγές στο ημίωρο, ανακάτεψε την τράπουλα, κερδίζοντας την παρτίδα.

Εκεί που όλοι νομίζουν ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι μπλοκαρισμένο και δύσκολα θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, έρχονται όλο και διαφορετικοί παίκτες για να πετύχουν γκολ και να δώσουν πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια για τον τίτλο. Στο ματς της 22ης αγωνιστικής, ήταν ο Ντιεμερσί Εντονγκαλά ο οποίος πέτυχε το παρθενικό του τέρμα στο πρωτάθλημα, αλλά και στα 21 παιχνίδια που έχουν προηγηθεί έχουν υπάρξει φορές που ο Μιλόγεβιτς, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τους παίκτες που έχει στη διάθεση του.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως στον φετινό ΑΠΟΕΛ, έχουν σκοράρει οι 15 από τους 28 ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει στο πρωτάθλημα. Σε αυτούς, πέραν του Γκανέζου εξτρέμ, με το αντίπαλο πλεκτό συνδέθηκε κι ο νεοφερμένος Μοχάμεντ Μπεν στο πρόσφατο 90λεπτο, με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ.

Στη διάρκεια της σεζόν μπορούμε να θυμηθούμε τον Τάσο Δώνη, ο οποίος ερχόμενος από τον πάγκο, έγραψε τον επίλογο στην αγχωτική νίκη επί του Ακρίτα στην 20ή αγωνιστική (2-0). Μία στροφή πιο πριν, το παρθενικό τέρμα του Μάριου Ηλία είχε «κλειδώσει» πολύτιμο τρίποντο απέναντι στην Καρμιώτισσα (2-1). Στο ματς του πρώτου γύρου με τον Απόλλωνα, ήταν σειρά του Μαρκίνιος να περάσει ως αλλαγή, με τον Βραζιλιάνο να κερδίζει πέναλτι και να το εκτελεί εύστοχα, λυτρώνοντας τον ΑΠΟΕΛ στις καθυστερήσεις (1-0). Και πάει λέγοντας…

Η ευχέρεια του Μιλόγεβιτς να βρίσκει διαφορετικούς πρωταγωνιστές σε κάθε παιχνίδι, διατηρούν τον ΑΠΟΕΛ σε τροχιά τίτλου. Εχει βγάλει πολλούς άσους από το μανίκι του και μένει να δούμε αν μέχρι το τέλος της σεζόν, ο 52χρονος τεχνικός επιφυλάσσει κι άλλες εκπλήξεις για τους αντιπάλους της ομάδας του.

pinakas apoel

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ