aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Βελτιωμένος αλλά ως ένα βαθμό

ΑΠΟΕΛ: Βελτιωμένος αλλά ως ένα βαθμό

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Προσπάθησε, πάλεψε αλλά και πάλι δεν κατάφερε να κερδίσει τον «αιώνιο» αντίπαλο στον αγώνα του κυπέλλου που έγινε την Τέταρτη στο ΓΣΠ. Οι γαλαζοκίτρινοι παρουσίασαν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από τον αγώνα του πρωταθλήματος που προηγήθηκε προ ημερών αλλά και πάλι αυτή η βελτίωση δεν στάθηκε ικανή να δώσει την νίκη, που αυτομάτως θα σήμαινε και προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αυτό που πλέον καλείται να κάνει είναι να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την απόδοση της ομάδας του.

Οι γαλαζοκίτρινοι μεσοαμυντικά δεν ήταν άσχημοι και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Ένα από τα θετικά στοιχεία που πρόεκυψαν από την αναμέτρηση της Τετάρτης, ήταν και η παρουσία του Ράφαελ Σάντος στην ενδεκάδα μετά από πολύ καιρό και μάλιστα με καλή αγωνιστική κατάσταση. Έδειξε πως μαζί με τον Βινίσιους μπορούν να συνεργαστούν αλλά και να αποτελέσουν ίσως ένα πολύ καλό κεντρικό αμυντικό δίδυμο, που μπορεί να δώσει ασφάλεια στην αμυντική γραμμή. Συμπέρασμα που εξάγεται από την παρουσία του στο ματς της Τετάρτης γιατί στα προηγούμενα παιχνίδια ο Βραζιλιάνος στόπερ είχε πολλά σκαμπανεβάσματα.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ ετοιμάζει, πλέον, την ομάδα του για την πρώτη αναμέτρηση στο δεύτερο γκρουπ της Β’ φάσης του πρωταθλήματος με τον Εθνικό Άχνας. Αγώνας που αποτελεί πρόκληση για τους γαλαζοκίτρινους αφού στη φετινή περίοδο δεν κατάφεραν να κερδίσουν την προσφυγική ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ