aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη

ΑΠΟΕΛ: Βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη

Στον ΑΠΟΕΛ γνωρίζουν πως για να διορθωθούν τα περσινά λάθη στο ρόστερ και για να γίνουν σοβαρές διορθωτικές κινήσεις θα πρέπει να υπάρξουν αποχωρήσεις.

Η ποιοτική ενίσχυση με παίκτες που θα κάνουν την διαφορά και θα μπορούν να από το ξεκίνημα της περιόδου να μπουν στο αρχικό σχήμα αποτελεί προτεραιότητα στους διοικούντες την εταιρεία παρ’ όλα αυτά με τα υπάρχον δεδομένα θα πρέπει να υπάρξουν αποδεσμεύσεις.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Αποχωρούν παίκτες με συμβόλαια – Ο Ρουέδα και οι άλλοι…

Για να αποδεχθούν παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαια να αποχωρήσουν θα πρέπει οι γαλαζοκίτρινοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να μπορέσουν να απαλλαχθούν από τα συμβόλαια τους και να εντάξουν στο δυναμικό τους άλλους ποδοσφαιριστές.

Δεν αποκλείεται όμως να βρεθεί φόρμουλα πώλησης ή παραχώρησης τους με την μορφή δανεισμού ώστε το συμβόλαιο τους να το επωμιστεί ο σύλλογος που ενδεχομένως να θελήσει να τους αποκτήσει.

Διαβάστε επίσης: Σειρά παίρνει τώρα ο Νατέλ

Φυσικά σημαντικό ρόλο θα παίξει και τα γεγονός της πιθανής πώλησης ποδοσφαιριστών όπως είναι οι Ζαχίντ και Εμπεσίλιο που αποτελούν το μήλο της έριδος για ομάδες του εξωτερικού και δεν αποκλείεται αν οι προτάσεις καλύπτουν τις οικονομικές τους απαιτήσεις  του ΑΠΟΕΛ να δώσουν το πράσινο φως διευκολύνοντας τους και στις περιπτώσεις των αποδεσμεύσεων.

Θυμίζουμε πως ήδη έχουν αποκτηθεί οι Κάζου και Ταβάρες ενώ παρελθόν αποτελούν έστω και ανεπίσημα οι Γκουτίνιο και Καρλάο που ήταν δανεικοί, Ντε Καμάργκο που υπέγραψε σε άλλη ομάδα ενώ για τις υπόλοιπες αποδεσμεύσεις υπάρχει στασιμότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ