aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Βάζει σε σειρά τις σκέψεις του ο Σωφρόνης

ΑΠΟΕΛ: Βάζει σε σειρά τις σκέψεις του ο Σωφρόνης

Αφού ξεκαθάρισε το σκηνικό σχετική με τη συμμετοχή του Λούκας Σόουζα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Σωφρόνης Αυγουστή άρχισε να βάζει σε μία σειρά τις σκέψεις του όσον αφορά στους παίκτες που θα επενδύσει στον αγώνα της Λάρνακας.

Με δεδομένο το γεγονός πως ο Ντανίλο Κάμπος «τρέχει» για να προλάβει το τελευταίο παιχνίδι του α΄γύρου με αντίπαλο την Ομόνοια, η κατάσταση του Ντιεμερσί Εντονγκαλά αξιολογείται καθημερινά και οι Μουρτάζ Νταουσβίλι, Άντον Μάγκλιτσα εξαιρετικά αμφίβολοι, ο Κύπριος προπονητής καλείται να πάρει τις καλύτερες –υπό τις περιστάσεις- αποφάσεις για την ενδεκάδα.

Το θετικό είναι πως ο Τόμας ντε Βινσέντι ανέβασε κατακόρυφα ρυθμό. Εννοείται πως υπάρχει ο βασικός κορμός που αποτελείται από τους Σιμόνε Σκουφέτ, Ανδρέα Καρώ, Βούγιαντιν Σάβιτς, Φακούντο Σαμπάλα, Λούκας Σόουζα, Λέο Νατέλ, Τορνίκε Οκριασβίλι, Γκιόργκι Κβιλιτάια και σε αυτούς θα προσθέσει άλλους τέσσερις για να σχηματιστεί η ενδεκάδα. Επικρατέστεροι, με βάση τα σημερινά δεδομένα είναι οι Πάολο Βινίσιους, Ισάμ Τσεπάκ, Μάριους Λουντεμό και για την άλλη θέση (εξτρέμ), όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

Όσον αφορά στα εισιτήρια, αυτά είναι πολύ λίγα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των φίλων της ομάδας. Είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η εξάντληση των 576 εισιτηρίων που έχουν στη διάθεσή του οι γαλαζοκίτρινοι για τη βόρεια κερκίδα του «ΑΕΚ Αρένα». Διευκρινίζεται πως αριθμός εισιτηρίων θα διανεμηθεί για τις συμβατικές υποχρεώσεις τις ομάδας μας. Ως εκ τούτου, δικαίωμα για αγορά εισιτηρίου έχουν οι πρώτοι 461 συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Loyalty/Memebership.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ