aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Βάζει πίεση και φέρνει φορ

ΑΠΟΕΛ: Βάζει πίεση και φέρνει φορ

Ο ΑΠΟΕΛ έχει αύριο το παιχνίδι με τη Φλόρα, αλλά η διοίκησή του δεν σταματά τις διεργασίες για την απόκτηση επιθετικού. Γίνεται προσπάθεια μάλιστα για να κλείσει το θέμα το συντομότερο δυνατόν, με την ελπίδα από πλευράς γαλαζοκίτρινων ότι θα ευοδωθεί. Οι πρωταθλητές θεωρούν ιδανικό να εντοπιστεί ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα είναι έτοιμος να προσφέρει στα ματς του 3ου προκριματικού γύρου, αφού ξεμπερδέψουν βεβαίως με την εσθονική ομάδα.

Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια του γεύματος που παρέθεσε η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ στους δημοσιογράφους ο Πρόδρομος Πετρίδης αξιολογούνται 5-6 περιπτώσεις επιθετικών και σύντομα θα παρθεί η οριστική απόφαση.

Διαβάστε επίση: Εμπεσίλιο: «Ήθελα να παίξω κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, θα πάρω εκδίκηση»

Από την πλευρά του ο Μπρούνο Μπαλταζάρ στη συνέντευξη Τύπου παραδέχθηκε ότι είναι αναγκαία η ενίσχυση με άλλον ένα επιθετικό τονίζοντας, όμως, ότι γίνεται ενδελεχής έρευνα ώστε να αποφευχθούν τα λάθη.

Διαβάστε επίσης: H αποκάλυψη Πετρίδη για Ενσούε και το ξεκαθάρισμα

Πάντως, στην Ιταλία δημοσιεύματα φέρουν τον ΑΠΟΕΛ να εξετάζει την περίπτωση του Ιταλού επιθετικού, Ρικάρντο Μανιέρο, ο οποίος θα αποχωρήσει από τη Νοβάρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ