aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Βάζει χέρι στην ενδεκάδα ο Αυγουστή

ΑΠΟΕΛ: Βάζει χέρι στην ενδεκάδα ο Αυγουστή

Τυπικά φιλοξενούμενος του Ολυμπιακού θα είναι ο ΑΠΟΕΛ το βράδυ του Σαββάτου και στο «στρατόπεδο» των γαλαζοκιτρίνων ούτε ως σκέψη δεν περνά το σενάριο απώλειας βαθμών για τρίτο σερί ματς στο ΓΣΠ. Θυμίζουμε πως η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Πάφος FC στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ηττήθηκε 0-1 από τον Άρη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας (μαζί με την ΑΕΛ) ο ΑΠΟΕΛ θέλει να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών, ώστε να πάει με ηρεμία στη διακοπή του πρωταθλήματος, να κερδίσει χρόνο και να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος με την επανέναρξη.

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι ο Σωφρόνης Αυγουστή θα κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφού πρόκειται για παιχνίδι διαφορετικών απαιτήσεων. Ο Φεράρι έχει προβάδισμα έναντι του Γουίλερ για το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ τη θέση του τραυματίας Μάγκλιτσα θα πάρει κατά τα φαινόμενα ο Κβιλιτάια. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κι άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφού οι Νταουσβίλι. Ντβάλι, Βιγιαφάνιες και Μπλουμ παραμονεύουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ