aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Βάζει… χέρι η διοίκηση Πετρίδη σε αποδυτήρια και πάγκο

ΑΠΟΕΛ: Βάζει… χέρι η διοίκηση Πετρίδη σε αποδυτήρια και πάγκο

«Κάναμε ένα βήμα μπροστά», είπε ο Τόμας Ντολ μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Μπακού που βρήκε τον ΑΠΟΕΛ ισόπαλο 2-2 με την Καραμπάχ. Οι γαλαζοκίτρινοι πήραν τον πρώτο τους βαθμό στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ σ’ ένα δραματικό παιχνίδι το οποίο με βάση τη συνολική εικόνα της αναμέτρησης πρέπει να αφήνει ικανοποιημένη την κυπριακή ομάδα.

Το ζητούμενο για τους πρωταθλητές ήταν να μην χάσουν στο Μπακού. Το πέτυχαν σε μία «καυτή» έδρα, απέναντι σε μία καλή ομάδα και έμειναν «ζωντανοί» στο κυνήγι της πρόκρισης. Αν ο ΑΠΟΕΛ κερδίσει δύο από τα τρία παιχνίδια που απομένουν στο όμιλο και η Σεβίλλη νικήσει Καραμπάχ και Ντουντελάνζ τότε θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

Οι γαλαζοκίτρινοι αν μη τι άλλο παρουσιάστηκαν με πάθος στο Μπακού, πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις και έδειξαν αυταπάρνηση. Ο επόμενος αγώνας με την Καραμπάχ στο ΓΣΠ θα είναι «τελικός» και σαφώς η ομάδα του Τόμας Ντολ είναι υποχρεωμένη να δείξει περισσότερες επιθετικές αρετές και να κυνηγήσει με περισσότερη θέρμη τη νίκη.

Όσο ενδιαφέρον είχε η αναμέτρηση στο Αζερμπαϊτζάν άλλο τόσο είχε ο απόηχος της αναμέτρησης. Η είδηση του αποκλεισμού του Τάαμαρι από την αποστολή σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι λόγω πειθαρχικού παραπτώματος είναι ασφαλώς μία είδηση που μονοπώλησε το ενδιαφέρον πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ δια στόματος Χάρη Φωτίου τόνισε πως άλλαξε πολιτική και δεν θα χαϊδεύει τους ποδοσφαιριστές, αφού οι ποδοσφαιριστές έχουν τα πάντα.

Διαβάστε επίσης: Χατζηλούκας: Ο άνθρωπος που διαδέχθηκε τον Ιβάν επιστρέφει στο «σπίτι» του

Μετά το παιχνίδι με την Καραμπάχ ο Τόμας Ντολ τόνισε πως «αυτοί που θέλουν και μπορούν να δουλέψουν θα μείνουν μαζί μας, αυτοί που όχι θα έχουν πρόβλημα», στέλνοντας μήνυμα στα αποδυτήρια της ομάδας του. Την επομένη του αγώνα στο Αζερμπαϊτζάν δημοσιοποιήθηκε άλλο ένα πειθαρχικό παράπτωμα και τιμωρία, με θύμα τον Αντρέ Βιντιγκάλ.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψε τον δεύτερο παίκτη που υπέπεσε σε παράπτωμα ο Πετεβίνος

Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη δείχνει αποφασισμένη να βάλει χέρι στους παίκτες, τους οποίους δεν θεωρεί άμοιρους ευθυνών για τις άσχημες εμφανίσεις που προηγήθηκαν και περιμένει από την τεχνική ηγεσία να «κτίσει» σε αυτό, ώστε να παρουσιαστεί ο ΑΠΟΕΛ βελτιωμένος στη συνέχεια. «Σύμμαχος» του Ντολ θα είναι από βδομάδας και ο Λούκας Χατζηλούκας, ο οποίος από την Τρίτη (29/10) θα είναι στον «Αρχάγγελο», σε μία προσπάθεια της διοίκησης να ενισχύσει και το τεχνικό επιτελείο.

Διαβάστε επίσης: H αινιγματική ανάρτηση του Τάαμαρι από την πτήση της επιστροφής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ