aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Βαθιά ανάσα €550.000!

ΑΠΟΕΛ: Βαθιά ανάσα €550.000!

Σε μία περίοδο κατά την οποία οι οικονομικοί πόροι είναι ελάχιστοι έως μηδενικοί σε όλες σχεδόν τις ομάδες, στον ΑΠΟΕΛ πήραν αν μη το άλλο ανάσα, κάτι που θα βοηθήσει η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη να ανταποκριθεί στις τρέχουσες ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η Λέουβεν πίστωσε περίπου €550.000 των γαλαζοκιτρίων, όπως προνοούσε άλλωστε η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων πριν από ένα χρόνο. Πρόκειται για το ποσό που υπολειπόταν για την πώληση του Μούσα Αλ Τάαμαρι. Οι Βέλγοι, λοιπόν, φάνηκαν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο επιστροφής του Ιορδανού άσου στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Ξέχωρα από τις υψηλές αποδοχές (πέραν των €500.000) και το συμβόλαιο που διατηρεί με τη Λέουβεν, προκύπτουν και άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες. Στην Ελλάδα, δεν κουράζονται να γράφουν για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον διεθνή Ιορδανό πλάγιο επιθετικό και τον έθεσε ψηλά στη μετεγγραφική του λίστα.

Στον ΑΠΟΕΛ, τώρα, θα κινήσουν πολύ πιο «ζεστά» τις διαδικασίες εάν κι εφόσον καρποφορήσουν οι προσπάθειες του Ντιεμερσί Εντονγκαλά για να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη με τα λεφτά που λαμβάνει ετησίως στην ομάδα της Λευκωσίας (€380.000). Υπάρχει χρόνος στους πρωτευουσιάνους για να κινηθούν από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις το τρέχον καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ