aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ – Βασιλεία: Οι στοιχηματικές αποδόσεις, τελευταίο φαβορί για τον τίτλο

ΑΠΟΕΛ – Βασιλεία: Οι στοιχηματικές αποδόσεις, τελευταίο φαβορί για τον τίτλο

Ξεκάθαρο φαβορί τη Βασιλεία για πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες. Οι Ελβετοί που τερμάτισαν στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου πάνω από Χετάφε, Κρασνοντάρ και Τραμπζονσπόρ δίνονται από την εταιρεία Stoiximan.com.cy ως μεγάλο φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, η Βασιλεία πληρώνει 1.47 προς 1 για να περάσει τον ΑΠΟΕΛ, ενώ η πρόκριση των πρωταθλητών Κύπρου πληρώνει 2.70 προς 1.

Όσον αφορά την πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στο ΓΣΠ, υπάρχει απόλυτη ισορροπία στις τιμές της Stoiximan.com.cy για νίκη, αφού ΑΠΟΕΛ και Βασιλεία πληρώνουν 2.70 προς 1 και η ισοπαλία 3.30 προς 1. H εταιρεία Parimatch δίνει φαβορί την δευτεραθλήτρια Ελβετίας με τιμή 2.55 προς 1, ενώ η νίκη των «γαλαζοκιτρίνων» πληρώνει 2.70 προς 1 και η ισοπαλία 3.50 προς 1.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα με τις λιγότερες πιθανότητες για κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ από τις 32 που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση, με βάση τις τιμές των εταιρειών Bet on Alfa και Stoiximan.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ