aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Βαρομετρικό χαμηλό τις τελευταίες μέρες πάνω από τον Αρχάγγελο

ΑΠΟΕΛ: Βαρομετρικό χαμηλό τις τελευταίες μέρες πάνω από τον Αρχάγγελο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Από το «Τοφίκ Μπαχράμοφ» στο «Αμμόχωστος» και από το Γιουρόπα Λιγκ στα εντός των τειχών δρώμενα. Για τον ΑΠΟΕΛ μικρή σημασία έχει, αφού σε όποιο γήπεδο και να παίζει ζητούμενο είναι πάντα ένα. Η νίκη. Το ίδιο ισχύει και σ’ αυτήν την περίπτωση. Η διαφορά έγκειται στο βαρομετρικό χαμηλό που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες πάνω από τον Αρχάγγελο.

Αφενός το θέμα που προέκυψε με τον Αλ Τάαμαρι, οι εμφανίσεις που δεν πείθουν, το έρχεται δεν έρχεται του Χατζηλούκα και γενικά η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στους γαλαζοκίτρινους δημιουργούν ένα βαρύ και ασταθές κλίμα στην ομάδα. «Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια» θα πουν κάποιοι και δεν θα έχουν άδικο, μόνο που αυτή η αστάθεια εγκυμονεί κινδύνους σ’ ένα παιγνίδι με ψηλό βαθμό δυσκολίας. Μπορεί η παράδοση των τελευταίων χρόνων να είναι με το μέρος του ΑΠΟΕΛ, αυτό όμως δεν του εξασφαλίζει τίποτα απολύτως.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Nέο κρούσμα απειθαρχίας και τιμωρία

Άλλωστε ακολουθεί ένα πρόγραμμα «βουνό» για την ομάδα του Ντολ και σ’ αυτό το πλαίσιο οι γαλαζοκίτρινοι καλούνται να δώσουν διαπιστευτήρια και πειστικές αποδείξεις ως προς τον βαθμό ετοιμότητάς τους για τα δύσκολα τεστ που θα ακολουθήσουν. Με ενδεχόμενη νίκη στο σημερινό παιγνίδι, εξάλλου, οι γαλαζοκίτρινοι θα διατηρήσουν το απόλυτο (4/4) και θα επιβάλουν από νωρίς τον δικό τους «νόμο» στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Αποστολή χωρίς αριστερό μπακ, Γιάκολις και Μπέζιακ

Παράλληλα, θα πάρουν και φόρα τόσο για το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ, αλλά και τον «τελικό» με την Καραμπάχ τη μεθεπόμενη Πέμπτη στο ΓΣΠ. Προηγείται όμως το ματς στο «Αμμόχωστος» και ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να φωνάξει «παρών», προτού κάνει τα επόμενά του βήματα, προς τους αναγνωρισθέντες στόχους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ