aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Βαριά η… καμπάνα από την UEFA, βαριά και για τον οπαδό

ΑΠΟΕΛ: Βαριά η… καμπάνα από την UEFA, βαριά και για τον οπαδό

Με βαρύ πρόστιμο τιμωρήθηκε από την UEFA ο ΑΠΟΕΛ για την ενέργεια ενός οπαδού της ομάδας να ρίξει αντικείμενο (άδειο ποτήρι) στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ντούντελανζ. Την τιμωρία γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, τονίζοντας μάλιστα ότι έχει εντοπιστεί το άτομο που προέβη σε αυτή την ενέργεια και αποφασίστηκε όπως του απαγορευτεί η είσοδος σε αγώνες της ομάδας.

«Η αναγνώριση του ατόμου έγινε από το CCTV και τα στοιχεία του διαπιστώθηκαν από το γεγονός χρησιμοποίησης κατά την είσοδο του, της κάρτας διαρκείας του για τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Ο οπαδός κλήθηκε και παραδέχθηκε την πράξη του προχωρώντας ταυτόχρονα σε απολογία προς την ομάδα μας. Δυστυχώς όμως είμαστε αναγκασμένοι λόγω της σοβαρότητας του συμβάντος, να προχωρήσουμε σε αποκλεισμό του από τους αγώνες του ΑΠΟΕΛ μέχρι και τις 31/12/2019», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, οι «γαλαζοκίτρινοι» τονίζουν πως αναμένουν να δούμε κατά πόσο θα υπάρξουν συλλήψεις τόσο για τα επεισόδια που έχουν καταγγελθεί στον αγώνα ΑΕΚ-Ομόνοια, όσο και στην αναμέτρηση ΕΝΠ-ΑΠΟΕΛ. Διαβάστε ΕΔΩ όλη την ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ