aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τζο Γκάρνερ μόνος του και… όλοι τους

ΑΠΟΕΛ: Τζο Γκάρνερ μόνος του και… όλοι τους

TΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Το κρεσέντο σκοραρίσματος του Τζο Γκάρνερ καλά κρατεί… Στην ουσία ο Άγγλος είναι αυτός που πήρε από το χέρι τον ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Β’ φάσης του πρωταθλήματος, έχει πετύχει όσα γκολ έχουν πετύχει οι υπόλοιποι συμπαίκτες του μαζί.

Συγκεκριμένα τρία γκολ έχει πετύχει ο έμπειρος επιθετικός, απέναντι σε Δόξα, Καρμιώτισσα και Εθνικό, ενώ τόσα τέρματα έχουν σκοράρει συνολικά όλοι οι ποδοσφαιριστές των γαλαζοκιτρίνων. Ντονγκαλά, Ντε Βινσέντι και Ενσούε, βρήκαν δίκτυα από μια φορά έκαστος, ισοφαρίζοντας τον Άγγλο.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η… ανάποδη ανάγνωση της υπόθεσης

Ο Γκάρνερ βρίσκεται… on fire και δεν χάνει ευκαιρία να το επιβεβαιώσει σε κάθε αγώνα. Χαρακτηριστικό ότι έχει σκοράρει στα τρία τελευταία ματς των γαλαζοκιτρίνων στο πρωτάθλημα. Όπως είναι φυσιολογικό, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης στηρίζει πολλά πάνω του όσον αφορά τα κρίσιμα παιχνίδια κυπέλλου με την Ανόρθωση, στην προσπάθεια των γαλαζοκιτρίνων για κατάκτηση του τροπαίου, και έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Άγγλος επιθετικός δεν έχει καταφέρει ακόμα κόντρα σε Απόλλων και Ομόνοια (δις) στους αγώνες κυπέλλου να βρει δίκτυα. Ο «Πούρσα» όπως και όλοι οι γαλαζοκίτρινοι ελπίζουν ο Γκάρνερ να τα… φυλάει για το τέλος…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ