aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τσεπάκ, ο πιο αδύναμος κρίκος

ΑΠΟΕΛ: Τσεπάκ, ο πιο αδύναμος κρίκος

Αν γίνει γκάλοπ για το καλοκαιρινό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ που απογοήτευσε περισσότερο από κάθε άλλο έως τώρα, το μεγάλο φαβορί είναι ο Ισάμ Τσεπάκ. Μεγάλο όνομα δεν ήταν, ωστόσο η καριέρα του με φουλ συμμετοχές (κυρίως) στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη Γενί Μαλατιασπόρ, έστελνε το μήνυμα πως μόνο τυχαία επιλογή δεν ήταν.

Τζίφος με το καλημέρα! Ο Μαροκινός δεξιός μπακ άρχισε στραβά και ανάποδα στο ντεμπούτο του κόντρα στην Πάφος FC (0-4) και η δεξιά πτέρυγα της ομάδας του ήταν… τρύπα στην άμυνα. Ώσπου να αντιδράσει ο πρώην προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, Σάββας Πουρσαϊτίδης, το σκορ ήταν 0-3 στο ημίχρονο και ο νεοαποκτηθείς ακραίος αμυντικός είχε σημαντικό μερίδιο ευθύνης.

Μα και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, όμως, δεν μπόρεσε ποτέ να σταθεροποιήσει την απόδοσή του και να δικαιώσει την πρώην προπονητική ομάδα, που άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του. Εξού και πέραν της δεδομένης προσθήκης σέντερ μπακ, η μοναδική θέση που γίνεται λόγος από πλευράς ΑΠΟΕΛ για χειμερινή ενίσχυση είναι του δεξιού μπακ.

Ασφαλώς είναι εύλογο το ερώτημα τι θα γίνει με τον Τσεπάκ, εάν αποκτηθεί τελικά ποδοσφαιριστής που θα προσδώσει ποιότητα στα δεξιά των μετόπισθεν. Την ίδια ώρα, για την ίδια θέση ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση ο Κωνσταντίνος Μιντίκκης. Ο Κύπριος αμυντικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι προερχόμενος από επέμβαση στους χιαστούς συνδέσμους και ακόμα δεν είναι έτοιμος.

Έχει μπει στο τελευταίο στάδιο προτού δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμό και υπολογίζεται πως προς το τέλος του Ιανουαρίου ή στην αρχή του Φεβρουαρίου θα είναι διαθέσιμος για παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ