aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τσεπάκ για «αιώνιο» ένα γύρο μετά

ΑΠΟΕΛ: Τσεπάκ για «αιώνιο» ένα γύρο μετά

Ο Ματέο Σούσιτς αποχώρησε τραυματίας από το χθεσινό ματς με το Παραλίμνι και η συμμετοχή του στο πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι κυπέλλου με την Ομόνοια θεωρείται πολύ δύσκολη. Έτσι, ο Ισάμ Τσεπάκ είναι υποψήφιος για επιστροφή στο αρχικό σχήμα του ΑΠΟΕΛ, στο σπουδαίο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης.

Ο Μαροκινός δεξιός μπακ έχει να αγωνιστεί βασικός εδώ και ένα γύρο! Η τελευταία φορά που ήταν στις αρχικές επιλογές του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, οι γαλαζοκίτρινοι επισκέφτηκαν την Περιστερώνα για να αντιμετωπίσουν τη Δόξα (1-0, 13/11/2022).

Ε, η ομάδα της Κατωκοπιάς είναι η επόμενη αντίπαλός τους στο πρωτάθλημα, αφού θα την υποδεχτούν την ερχόμενη Κυριακή στο ΓΣΠ.

Έκτοτε έχει δύο συμμετοχές αλλαγή, ένα λεπτό απέναντι στην Ανόρθωση και 26 χθες στο «Τάσος Μάρκου». Το θέμα λοιπόν είναι να αποδειχθεί έτοιμος για τις ανάγκες ενός τόσο σημαντικού ματς. Πάντως, στις αρχές της σεζόν παρουσιάστηκε βελτιωμένος κατά πολύ σε σχέση με πέρσι και όλοι στις τάξεις των γαλαζοκιτρίνων ευελπιστούν πως θα επιστρέψει στον ίδιο ρυθμό.

Πέραν του Σούσιτς, ούτε ο Τάσος Δώνης θα είναι κατά πάσα πιθανότητα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Ομόνοια. Αντιθέτως, ο Λούκα Βιγιαφάνιες ήταν στον πάγκο απέναντι στο Παραλίμνι και πλησιάζει η στιγμή που θα ριχτεί ξανά στη μάχη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ