aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ-Τσεμπακέ: Ο προηγούμενος πέρασε και δεν ακούμπησε

ΑΠΟΕΛ-Τσεμπακέ: Ο προηγούμενος πέρασε και δεν ακούμπησε

Τι μας θύμισε ο Ισάμ Τσεμπακέ! Ο εκλεκτός του Σάββα Πουρσαϊτίδη για το δεξί άκρο της άμυνας, με τον οποίον υπάρχουν προχωρημένες επαφές, προέρχεται από καθόλου προσφιλή αγορά για τον ΑΠΟΕΛ. Για να ακριβολογούμε, η προηγούμενη φορά που πέρασε Μαροκινός την πόρτα του προπονητικού κέντρου στον Αρχάγγελο, ήταν πριν από 22 χρόνια και ήταν η μοναδική!

Ο λόγος για τον Μοχάμεντ Τσαούς. Ένας μεσοεπιθετικός που αποκτήθηκε για θησαυρός και αποδείχτηκε άνθρακας. Διεθνής με την πατρίδα του και με παραστάσεις από τη γαλλική Α’ Κατηγορία, διέθετε το πακέτο που έπειθε για επιτυχημένη μετεγγραφή.

Άλλωστε, δεν έρχονταν κάθε μέρα ποδοσφαιριστές της Ligue 1 στα μέρη ματς τη δεκαετία του ’90! Το καλοκαίρι του 1999 λοιπόν, ήρθε στους γαλαζοκίτρινους επί των ημερών του Ανδρέα Μιχαηλίδη στον πάγκο τους και πλαισίωσε στην τριάδα των ξένων τους Βεριτιάνο Μαρσέλο και Ρόμαν Όρετσουκ.

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι πολύ λίγες είναι οι εικόνες που έχουν στη θύμησή τους οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ από τον Τσαούς. Το όνομά του ήταν σε μόνιμη βάση είτε στο απουσιολόγιο είτε στους ποδοσφαιριστές που έβραζαν τον πάγκο. Οι λιγοστές συμμετοχές ήταν κυρίως ολιγόλεπτες και έτσι, με το τέλος της σεζόν 1999-2000 αποτέλεσε παρελθόν και μάλιστα, έβαλε τέλος στην καριέρα του σε ηλικία 33 ετών.

Να λοιπόν που ο Τσεμπακέ, αν τελικά οριστικοποιηθεί η συνεργασία του με τους γαλαζοκίτρινους, θα έχει την ευκαιρία να τους… αποζημιώσει για την προ 20ετίας και βάλε χασούρα με τον συμπατριώτη του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ