aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τρίτωσε το καλό και πάει για ρεκόρ!

ΑΠΟΕΛ: Τρίτωσε το καλό και πάει για ρεκόρ!

Στην τρίτη συμμετοχή μετά τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει προς το τέλος του περασμένου Νοεμβρίου, θύμισε εκ νέου τον ποδοσφαιριστή με τη μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ κατά το πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν. Ο Τάσος Δώνης, ήταν σχεδόν σε όλες τις επικίνδυνες καταστάσεις που δημιούργησαν οι γαλαζοκίτρινοι στο ζόρικο 90λεπτο απέναντι στη μαχητική Καρμιώτισσα. Αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό, δημιουργώντας με τη σβελτάρα και την οξυδέρκειά του, ρήγματα στην αντίπαλη αμυντική διάταξη.

Με καρφωτή κεφαλιά, αξιοποίησε την καλοζυγισμένη σέντρα του Φράνκο Φεράρι, ανοίγοντας το σκορ και από τη δίκη του κάθετη πάσα, ο Μάριος Ηλία με άψογο πλασέ τελείωσε τη δουλειά προχθές βράδυ στο Τσίρειο Στάδιο. Ο Ελλαδίτης εξτρέμ που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεμς, έφτασε τα τρία τέρματα στο τρέχον πρωτάθλημα και κυνηγά, πλέον, την καλύτερη ατομική επίδοση στο σκοράρισμα. Στα πέντε γκολ είχε σταματήσει τις σεζόν 2018-19 και 2016-17, αγωνιζόμενος σε Στουγκάρδη και Νις, αντίστοιχα.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, «φώναξε» με την απόδοσή του ότι επανέκτησε πλήρως τις αγωνιστικές ισορροπίες του και πως, θα συμβάλει αποφασιστικά προς την ευόδωση του μεγάλου στόχου της ομάδας. Η επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά του ΑΠΟΕΛ, ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση και πρωτίστως, επανέφερε την ηρεμία, λίγα μόλις 24ωρα πριν από τον κρίσιμο αγώνα με τη φάση των «16» του κυπέλλου με τον Άρη. Την Τετάρτη στο ΓΣΠ, η ομάδα του Μιλόγεβιτς θα χτυπήσει ρέστα ώστε να παραμείνει ζωντανή στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση. «Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ, στόχος μας είναι και το κύπελλο και το πρωτάθλημα», ήταν το μήνυμα του Δώνη.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ