aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τριάδα απουσιών με Ομόνοια και αλλαγές με μέτρο

ΑΠΟΕΛ: Τριάδα απουσιών με Ομόνοια και αλλαγές με μέτρο

Προς το παρόν, ενόψει του αυριανού πρώτου ματς κυπέλλου με την Ομόνοια, το απουσιολόγιο του ΑΠΟΕΛ γράφει τρία ονόματα. Ο Ματέο Σούσιτς τραυματίστηκε στο παιχνίδι με το Παραλίμνι, ο Τάσος Δώνης δεν είναι ακόμη στο 100% για να υπολογίζεται, ενώ ο Γκιόργκι Κβιλιτάια είναι τιμωρημένος επειδή συμπλήρωσε δύο κίτρινες κάρτες στο κύπελλο.

Ως εκ τούτου, εκτός απροόπτου, ο Ισάμ Τσεπάκ θα πάρει φανέλα βασικού και θα καλύψει τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Φεντερίκο Μακέντα θα διατηρηθεί στην κορυφή της επίθεσης, ενώ δεν αναμένονται μεγάλες διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα, σε σχέση με την αναμέτρηση στο Παραλίμνι.

Ντβάλι και Καρό διεκδικούν τη θέση δίπλα στον Κρέσπο, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Φεράρι, ο οποίος επίσης κτυπά την πόρτα της ενδεκάδας. Στα ευχάριστα για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι πως τα δύο χειμερινά αποκτήματα, Μακέντα και Μπεν έχουν ήδη αρχίσει να ξεδιπλώνουν την ποιότητά τους και δηλώνουν πανέτοιμοι για το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων».

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ