aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τρία παιχνίδια που θα κρίνουν πάρα πολλά…

ΑΠΟΕΛ: Τρία παιχνίδια που θα κρίνουν πάρα πολλά…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Έγιναν αυτά που έπρεπε να γίνουν και η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, πλέον, περιμένει αποτελέσματα. Έως το τέλος του τρέχοντα μήνα το αγωνιστικό πρόγραμμα λέει: Πάφος FC εντός έδρας (18/10), Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (25/10) και Απόλλων στο ΓΣΠ (31/10). Τρία πάρα πολύ σημαντικά παιχνίδια, όπου οι ιθύνοντες στην εταιρεία περιμένουν δυναμική αντίδραση. Σε διαφορετική περίπτωση, θα δρομολογηθούν νέες αποφάσεις που θα αγγίζουν τους πάντες. Τα προηγούμενα 24ωρα, εξάλλου, έγιναν αρκετές ενέργειες και η διοίκηση πέρασε  ξεκάθαρα μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις.

Τα πάντα κρίνονται επί σκηνής ή αν το προτιμάτε καλύτερα, εντός αγωνιστικού χώρου. Οπότε, οι δύο εβδομάδες που μεσολαβούν έως το επόμενο παιχνίδι, χαρακτηρίζονται αρκούντως ικανοποιητικές προκειμένου το προπονητικό επιτελείο να εργαστεί με ηρεμία και πρωτίστως μεθοδικά, προσδίδοντας στο σύνολο την προσδοκώμενη αγωνιστική ταυτότητα.

«Θέλουμε να είμαστε περήφανοι κάθε φορά που ο ΑΠΟΕΛ φθάνει στο τέλος ενός αγώνα. Όποιος δεν το κάνει αυτό, τότε θέτει τον εαυτό του εκτός», λέει η διοίκηση. «Ως εδώ και μη παρέκει», δηλαδή, θέτοντας άπαντες προ των ευθυνών τους. Η εντολή προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο είναι ξεκάθαρη, υπογραμμίζοντας παραλλήλως ότι θα παίζουν όσοι ιδρώνουν τη φανέλα.

Διαβάστε επίσης: Τάαμαρι: Εκτός πεντάδας των πιο κερδοφόρων πωλήσεων του ΑΠΟΕΛ!

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, τα λέει καθημερινώς με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Ελλαδίτης, θεωρεί πως υπάρχει το απαιτούμενο έμψυχο δυναμικό και είναι θέμα χρόνου να ρολάρει η ομάδα. Έγιναν πολλές αλλαγές, παίκτες μπήκαν στο σύνολο χωρίς να διανύσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας, οπότε απαιτείται υπομονή. Οι παράγοντες της ομάδας λένε πως δεν είναι λύση να φεύγουν συνεχώς οι προπονητές. Στηρίζουν τον Ουζουνίδη και αισιοδοξούν ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέτοια που θα δικαιώσουν την αλλαγή τακτικής στο εν λόγω σκέλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ