aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τρέλα για την πρώτη φορά!

ΑΠΟΕΛ: Τρέλα για την πρώτη φορά!

Το σκηνικό στο ΓΣΠ, βγαλμένο από την ένδοξη σύγχρονη ιστορία του στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Τρεις κερκίδες στα πορτοκαλί, με τον γνωστό παλμό, να «απαιτούν» άλλη μία ιστορική βραδιά. Ο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχτεί απόψε (19:00, Cablenet) την Τζουργκάρντεν, με στόχο να πετύχει κάτι που καμία άλλη κυπριακή ομάδα δεν κατάφερε: να ανατρέψει το 0-3 του πρώτου παιχνιδιού σε διοργάνωση της UEFA. Κάτι που θα του δώσει την πολυπόθητη πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Πρόκληση που εξιτάρει όλη τη γαλαζοκίτρινη οικογένεια, γι’ αυτό και αναμένεται καυτή ατμόσφαιρα το βράδυ στο γήπεδο της Λευκωσίας. Θα κομίζαμε γλαύκαν εις Αθήνας ασφαλώς, αν τονίζαμε πόσο υψηλός είναι ο βαθμός δυσκολίας της αποστολής των πρωτευουσιάνων μας. Όχι μόνο επειδή δεν έγινε ξανά από ομάδα της χώρας μας τέτοια ανατροπή στα ευρωπαϊκά κύπελλα, μα και επειδή η αντίπαλος δείχνει με την παρουσία της πως μόνο τυχαία δεν είναι.

Η σουηδική ομάδα είναι πρώτη στο εγχώριο πρωτάθλημα, ενώ στα φετινά προκριματικά έχει πέντε στα πέντε, με «διπλά» σε Κροατία (Ριέκα) και Ρουμανία (Σέπσι). Συν ότι φημίζεται για την ικανότητα των παικτών της στις αντεπιθέσεις. Όλα μαζί ασφαλώς αποτελούν ηχηρά μηνύματα για τον Σωφρόνη Αυγουστή και τους ποδοσφαιριστές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ