aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τρεις περιπτώσεις παίκτων με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας στις μειώσεις

ΑΠΟΕΛ: Τρεις περιπτώσεις παίκτων με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας στις μειώσεις

Η πρόταση της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ στους παίκτες για μείωση των ετήσιων αποδοχών τους βρίσκεται ήδη στο τραπέζι. Όπως γράψαμε σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ, προβλέπει «ψαλίδι» με αφετηρία περίπου 19% στο χρονιαίο συμβόλαιο. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος των «γαλαζοκιτρίνων» Πρόδρομος Πετρίδης άρχισε ήδη τις επαφές με τον κάθε ένα παίκτη ξεχωριστά και τα έχει βρει με κάποιους σε χαμηλότερο ποσοστό περικοπών.

Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι όλοι επήλθε συμφωνία με όλους. Στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ υπάρχουν τρεις περιπτώσεις παικτών με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας στο θέμα των μειώσεων. Και εξηγούμε: Οι πλείστοι παίκτες που διατηρούν συμβόλαιο τουλάχιστον και για τη νέα σεζόν φαίνεται πως έχουν διαισθανθεί τη κρισιμότητα των στιγμών και επιδεικνύουν μια πιο συναινετική διάθεση.

Υπάρχουν ωστόσο και ορισμένοι παίκτες που επίσης έχουν συμβόλαιο και «κλοτσούν», ενώ πιο δύσκολες είναι τα δεδομένα με τους παίκτες που είτε ολοκληρώνεται το συμβόλαιό τους και δεν τους έχει γίνει πρόταση για ανανέωση είτε αγωνίζονται στην ομάδα ως δανεικοί και θα αποτελέσουν παρελθόν στο τέλος της σεζόν. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, πάντως, περιμένει απαντήσεις από όλους για να δράσει αναλόγως της περίπτωσης, ευελπιστώντας ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ