aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τρεις ενδιαφερόμενοι για χορηγία 600.000 ευρώ

ΑΠΟΕΛ: Τρεις ενδιαφερόμενοι για χορηγία 600.000 ευρώ

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, ενέτεινε τις ενέργειες για την εξασφάλιση χορηγικής συνεργασίας, μετά τη μη ανανέωση του συμβολαίου με την Parimatch, του πολυτιμότερου «συνεργάτη» της ομάδας κατά την τελευταία πενταετία. Τρεις στοιχηματικές εταιρείες έχουν ήδη επιδείξει ενδιαφέρον και αναλόγως της πορείας των συζητήσεων, εννοείται πως θα δράσουν στον ΑΠΟΕΛ.

Το μόνο σίγουρο, επί της παρούσης, είναι πως στην ομάδα της Λευκωσίας θα «κυνηγήσουν» μία νέα χορηγική συνεργασία που θα αποφέρει στο ταμείο, τουλάχιστον το ποσό που προέβλεπε η προηγούμενη συμφωνία με την Parimatch. Δηλαδή, ένα ποσό που θα αγγίζει τις 600.000 ευρώ. Βλέπετε, η εν λόγω στοιχηματική εταιρεία, ξέχωρα από την προβολή στο μπροστινό μέρος της αγωνιστικής στολής, αποτέλεσε τον πρώτο χορηγικό συνεργάτη του ΑΠΟΕΛ που επένδυσε και στην ονομασία του νεόδμητου προπονητικού κέντρου στον Αρχάγγελο. Η Parimatch, είχε μπει στην κορυφή των μέγα χορηγών του ΑΠΟΕΛ από τη μέρα που ανέλαβε η παρούσα διοίκηση.

Επομένως, το «ταξίδι» με τον νέο χορηγικό συνεργάτη είναι πολύ πιθανόν να περιλαμβάνει μία ευρύτερη συνεργασία που θα αφήνει και τις δύο πλευρές πλήρως ευχαριστημένες, θέτοντας αυτομάτως τις βάσεις για μακρά συνεργασία. Τέτοια ζητήματα δεν κλείνουν από τη μία μέρα στην άλλη. Απαιτείται χρόνος και προφανώς, τα «θέλω» να συμπίπτουν ώστε να επιτευχθεί συμφωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ