aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τρεις αμφίβολοι και τρεις εκτός

ΑΠΟΕΛ: Τρεις αμφίβολοι και τρεις εκτός

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Την ώρα που o Γιώργος Εφραίμ είναι παροπλισμένος και η παρουσία των Μούσα Αλ Τάαμαρι, Στάθη Αλωνεύτη, Μπγιορν Σιγκούρνταρσον ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, ξεκαθαρίζει σήμερα, δύο νέα προβλήματα τραυματισμών προέκυψαν από τον εξ αναβολής αγώνα της 5ης αγωνιστικής. Ο Λούκας Σόουζα υπέστη κάκωση έσω πλάγιου και θα μείνει εκτός για περίπου δύο εβδομάδες. Επίσης, ο Άλεφ ντος Σάντος που αδυνατεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, δεν υπολογίζεται λόγω μυικού προβλήματος.

Σε σχέση με το προχθεσινό ντέρμπι, διαθέσιμοι είναι οι Μάικ Γένσεν, Μίλαν Γέφτοβιτς και Χρίστος Γουίλερ, οι οποίοι αναμένεται ότι θα πάρουν φανέλα βασικού. Το ίδιο και ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος βρισκόταν στην αποστολή, αλλά δεν αγωνίσθηκε με την Ανόρθωση.

Διαβάστε επίσης: «Nα μην είναι προκλητικός. Δεν είναι θέμα κανενός Πετεβίνου ή ΑΠΟΕΛ»

Ο Αντρέ Βιντιγκάλ θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, ενδεχομένως και ο Τόμας ντε Βινσέντι. Επομένως, αναμένονται σημαντικές διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα από τον Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, ο οποίος θέλει να δει την ομάδα του πολύ πιο απαιτητική επιθετικά μέσα στο «ΑΕΚ Αρένα».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: To ένα στα εφτά και το… άστρο του Βιντιγκάλ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ