aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Τρέχουν» να προλάβουν το ντέρμπι με την Ανόρθωση

ΑΠΟΕΛ: «Τρέχουν» να προλάβουν το ντέρμπι με την Ανόρθωση

Η πύλη του «Αρχαγγέλου» ανοίγει και πάλι σήμερα. Οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν με γεμάτες μπαταρίες και η ένταση θα αυξάνεται καθημερινά με στόχο ο ΑΠΟΕΛ να πάει όσο το δυνατό καλύτερα προετοιμασμένος στις καθοριστικές αναμετρήσεις με την Ανόρθωση, στις 2 Απριλίου για το πρωτάθλημα και στις 6 του ίδιου μήνα για τον επαναληπτικό προημιτελικό κυπέλλου.

Καθοριστικές θα είναι οι επόμενες προπονήσεις για συμμετοχή των Βινίσιους και Οκριασβίλι. Πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε ο Καρώ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, αλλά εκτιμάται ότι θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, σε αντίθεση με τον Τομάς ντε Βινσέντι. Ο Αργεντινός θα αξιολογείται καθημερινά και δεν πρόκειται να παρθεί το παραμικρό ρίσκο εάν δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Στο απουσιολόγιο του Σωφρόνη Αυγουστή είναι σημειωμένα τα ονόματα του τιμωρημένου Μάγκλιτσα και του τραυματία Νταουσβίλι.

Το κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολουθεί από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας ο Σκουφέτ και προκύπτει δίλημμα για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα, καθώς ο Μιχαήλ ήταν εκ των κορυφαίων στη νίκη επί της ΑΕΚ στην «Αρένα» και ακολούθως κατέγραψε δύο σερί ανέπαφες εστίες κόντρα στον Απόλλωνα και την Εσθονία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ