aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Τρέχουν» για νέες υπογραφές!

ΑΠΟΕΛ: «Τρέχουν» για νέες υπογραφές!

Άκρως σημαντική χαρακτηρίζεται η τρέχουσα εβδομάδα. Μέχρι το πρώτο προσκλητήριο του προπονητή του ΑΠΟΕΛ ενόψει της νέας σεζόν, θα ενταθούν οι ενέργειες ώστε να κλείσουν επείγοντα ζητήματα που άπτονται του μετεγγραφικού σχεδιασμού. Την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά η προετοιμασία, με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να επιθυμεί όπως έχει στη διάθεσή του άλλους δύο έως τρεις ποδοσφαιριστές. Εάν όχι σε μία εβδομάδα, το αργότερο έως την αναχώρηση της αποστολής για το Πράβετς της Βουλγαρίας. Ψηλά στην ατζέντα είναι η απόκτηση ενός αμυντικού μέσου και ενός δεξιού μπακ.

Μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται ενημέρωση από πλευράς Μουρτάζ Νταουσβίλι και δη, κατά πόσον εφικτή είναι η… απελευθέρωσή του από την Ανόρθωση. Θα γίνει προσπάθεια ώστε να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τον Γεωργιανό αμυντικό μέσο, την ίδια ώρα που οι πρωτευουσιάνοι αφήνουν να διαρρεύσει ότι έχουν εναλλακτικό σενάριο σε περίπτωση που δεν απεμπλακεί από τις συμβατικές δεσμεύσεις με την «Κυρία». Πρόκειται για μία θέση που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα ο Σάββας Πουρσαϊτίδης.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: To «κλειδί» για το μέλλον του Αλ Τάαμαρι και οι προϋποθέσεις για επιστροφή

Ο Ελλαδίτης προπονητής, έχει διαμηνύσει στη διοίκηση εδώ καιρό ότι αποτελεί προτεραιότητα και η προσθήκη δεξιού μπακ. Η αλήθεια είναι πως δεν καρποφόρησαν οι προσπάθειες με δύο-τρεις παίκτες που υπέδειξε ο Πουρσαϊτίδης, ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία πως μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα γραφτεί ο επίλογος στο εν λόγω μετεγγραφικό ζήτημα.

Από εκεί και πέρα, βατή χαρακτηρίζεται η επιλογή του Δημήτρη Θεοδώρου. Μόλις ξεκαθαρίσει το διοικητικό σκηνικό στην Ένωση, αναμένεται πως θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία. Όπως είχαμε ενημερώσει προσφάτως, ο ΑΠΟΕΛ θα καταβάλει 20.000 ευρώ στους βυσσινί (συν μπόνους) και ο εξελίξιμος εξτρέμ θα ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ