aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Τρέχει» για προπονητή, λίστα υποψηφίων με γνώριμα ονόματα

ΑΠΟΕΛ: «Τρέχει» για προπονητή, λίστα υποψηφίων με γνώριμα ονόματα

Η πρόσληψη προπονητή αποτελεί προτεραιότητα για τον ΑΠΟΕΛ στο πλάνο προγραμματισμού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στόχος της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη είναι να καταλήξει στον εκλεκτό όσο το δυνατό πιο σύντομα. Ναι μεν οι γαλαζοκίτρινοι δεν θα προχωρήσουν σε βεβιασμένες κινήσεις, όμως σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να μετατρέψουν το θέμα διαδοχής του Βλάνταν Μιλόγεβιτς σε σίριαλ.

Άλλωστε, ο ΑΠΟΕΛ θα ριχθεί στη μάχη του δεύτερου προκριματικού γύρου στο Κόνφερενς Λιγκ από τις 27 Ιουλίου. Επομένως, η προετοιμασίας της ομάδας θα αρχίσει νωρίς, γεγονός που επιβάλλει να «τρέξει» και ο προγραμματισμός.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έχει καταλήξει σε μικρή λίστα υποψήφιων προπονητών. Αν και από τον Αρχάγγελο ούτε επιβεβαιώνεται, ούτε διαρρέει το παραμικρό, φαίνεται πως ο Ντούσαν Κέρκεζ χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης. Βεβαίως, ο Βόσνιος τεχνικός έχει συμβόλαιο με την Τσουκαρίνσκι, με την οποία πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν.

Στα ονόματα που προτάθηκαν εμφανίζεται και αυτό του πρώην τεχνικού της Ανόρθωσης, Στάνιμιρ Στόιλοφ. Η περίπτωση του άνεργου από σήμερα το πρωί Γιώργου Δώνη προφανώς και δεν περνά απαρατήρητη, με την υποσημείωση πως το κασέ του Ελλαδίτη είναι ιδιαίτερα ψηλό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ