aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τους κρατά όλους στην «πρίζα»

ΑΠΟΕΛ: Τους κρατά όλους στην «πρίζα»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Είτε αναμενόμενη, είτε μη στο βήμα σημειωτόν στην πορεία του προγραμματισμού η ουσία παραμένει ίδια. Όσο δεν τρέχουν οι άμεσες προτεραιότητες του προγραμματισμού, μοιραία μένουν στάσιμα και θέματα που αφορούν ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο περίμενε ως προς το πού θα βρίσκονται στη νέα αγωνιστική περίοδο. Ποδοσφαιριστές που ανήκουν μεν στον ΑΠΟΕΛ και (κάποιοι τουλάχιστον) θα είναι παρόντες στην έναρξη της προετοιμασίας, ωστόσο έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από άλλες ομάδες για να τους αποκτήσουν (δανεικούς ή ελεύθερους).

Ανδρέας Μακρής, Μηνάς Αντωνίου, Κωστάκης Αρτυματάς στην πρώτη σειρά, αλλά και ο Ρέζα (εσχάτως), ενώ ακούστηκαν και τα ονόματα των Ράφαελ Ρόμο και Ανδρέα Κατσαντώνη, χώρια ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το θέμα με τους τερματοφύλακες, αφού πέρα από τον Ρόμο, στην κατηγορία αυτή εμπίπτει και ο Νεόφυτος Μιχαήλ.

Διαβάστε επίσης: Ο ΑΠΟΕΛ έχει «ντέρμπι» με το οικονομικό

Όλα τα πιο πάνω θέματα, δανεισμών ή παραχωρήσεων υποχρεωτικά μένουν στην αναμονή, μέχρι να ξεκαθαρίσουν, όπως είπαμε στην εισαγωγή, οι βασικές προτεραιότητες των γαλαζοκίτρινων. Κι αυτό γιατί κάποιοι (αν όχι όλοι) από τους ποδοσφαιριστές που βολιδοσκοπούν άλλες ομάδες αγωνίζονται στην ίδια θέση με παίκτες που βρίσκονται στον «αέρα» (όπως Καζού, Νατέλ, Μοράις κ.λπ) γι’ αυτό και δεν μπορεί να παρθεί οποιαδήποτε απόφαση.

Σύμφωνα πάντως με όλες τις ενδείξεις τις αμέσως επόμενες ώρες ή και μέρες θα έχουμε τις πρώτες ανακοινώσεις που αφορούν ποδοσφαιριστές που εδώ και καιρό βρίσκονται με το ενάμισι ή και με τα δύο πόδια στο αθλητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Με πρώτο και καλύτερο τον Κέβιν Λαφράνς και θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι, για να μπορέσουν να «τρέξουν» και τα θέματα που αναφέραμε πιο πάνω.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ