aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τους επέστησε την προσοχή ο Αυγουστή

ΑΠΟΕΛ: Τους επέστησε την προσοχή ο Αυγουστή

Μετά από 20 ολόκληρες μέρες αγωνιστικής απραξίας, ένεκα της αναβολής των αγώνων απέναντι σε ΠΑΕΕΚ και Ανόρθωση, στον ΑΠΟΕΛ μετρούν πλέον αντίστροφα για να μπουν εκ νέου στην ενεργό δράση. Πρώτος σταθμός για το 2022 το στάδιο της Άχνας, έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν στο προηγούμενο έτος κόντρα στην Ομόνοια. Ο Σωφρόνης Αυγουστή, επέστησε την προσοχή των παικτών του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Εθνικό και τους χάραξε παραλλήλως την πορεία που οφείλουν να ακολουθήσουν ώστε να μην… χαθούν στο δάσος.

Θα έχει πολύ μεγάλη σημασία για τους πρωτευουσιάνους να παραμείνουν σε νικηφόρα τροχιά. Όχι μόνο θα διευρύνουν τη δυναμική τους προκειμένου να διπλοτσεκάρουν (σε πρώτη φάση) μία θέση στην πρώτη εξάδα, αλλά θα αρχίσουν ιδανικά ένα πρόγραμμα-βουνό, το οποίο περιλαμβάνει έως το μέσα του επόμενου μήνα ένα παιχνίδι κάθε τρεις-τέσσερις μέρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ολοκληρώθηκε και επισήμως η απόκτηση του Ζοάο Πέδρο, με τον ΑΠΟΕΛ να ενημερώνει ότι έρχεται στην Κύπρο από εβδομάδας για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις. Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και επέλεξε τον αριθμό 15. Υπενθυμίζουμε πως έχει εγγραφεί στην ΚΟΠ ο Ολλανδός στόπερ Μπερτ Έσελινγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ