aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Του (νέου) προπονητή το… ανάγνωσμα - Ακριβός ο Μπόζοβιτς

ΑΠΟΕΛ: Του (νέου) προπονητή το… ανάγνωσμα – Ακριβός ο Μπόζοβιτς

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Όσο ιδανική κι αν φαντάζει σε ορισμένους η επιλογή Μίοντραγκ Μπόζοβιτς για τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, άλλο τόσο, ίσως και περισσότερο, είναι να επιτευχθεί συμφωνία καθώς το κασέ του 50χρονου Μαυροβούνιου προπονητή είναι ιδιαίτερα υψηλό. Δημοσιεύματα έφεραν τον εν λόγω τεχνικό στη λίστα των υποψηφίων, πληροφορία που δεν είχε ούτε επιβεβαιωθεί ούτε διαψευστεί.

Προφανώς, θα δουν κι άλλα ονόματα το φως της δημοσιότητας. Γενικώς, με το σταγονόμετρο βγαίνουν οι πληροφορίες από επίσημα χείλη, κάτι που προφανώς δεικνύει τη σημαντικότητα των αποφάσεων που έπονται. Γιατί εκτός από την πρόσληψη προπονητή, θα προκύψει και συμφωνία με τεχνικό διευθυντή.

Διαβάστε επίσης: Μπροστά σε άκρως σημαντική απόφαση η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ

Μετά τη μετάβασή του στο εξωτερικό, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, εντός της ημέρας θα τα ξαναπεί με τους συνεργάτες του, προχωρώντας προφανώς στη λήψη αποφάσεων. Δεν μπορεί κανείς να οριοθετήσει το πότε θα προκύψουν ουσιαστικές εξελίξεις. Το μόνο που αφήνεται να διαρρεύσει είναι πως το συντομότερο οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ θέλουν να ολοκληρωθεί το κεφάλαιο «προπονητής» και ο εκλεκτός να έρθει στην Κύπρο, πιάνοντας δουλειά. Η επόμενη υποχρέωση στο πρωτάθλημα είναι το μεθεπόμενο Σάββατο απέναντι στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαβάστε επίσης: Η ανάγκη για αλλαγή του έργου στον ΑΠΟΕΛ

Ο Μπόζοβιτς, για τον οποίο κάναμε λόγο, εργάστηκε μεταξύ άλλων σε Ντιναμό Μόσχας, Λοκομοτίβ Μόσχας, Ροστόφ και Άρσεναλ Τούλα (τελευταία του ομάδα), έχοντας κατακτήσει το κύπελλο της Ρωσίας το 2014 με τη Ροστόφ. Τη διετία 2015-2017 βρισκόταν στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα, κατακτώντας το πρωτάθλημα, με 32 βαθμούς διαφορά από την Παρτίζαν.

Ξανά με τον Γιώργο Κωστή στον πάγκο

Μόνο εύκολη δεν είναι η προσπάθεια εξεύρεσης προπονητή, ο οποίος θα συνδράμει αποφασιστικά για την αγωνιστική ανόρθωση του ΑΠΟΕΛ. Από τη στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί κάτι όσον αφορά στον Γιώργο Κωστή, αυτός θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας και στον αγώνα του Σούπερ Καπ με αντίπαλο την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ