aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Του «γυάλισαν» δύο για το δεξιό άκρο της άμυνας

ΑΠΟΕΛ: Του «γυάλισαν» δύο για το δεξιό άκρο της άμυνας

Η αλήθεια είναι πως ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σάββας Πουρσαϊτίδης, αφιερώνει καθημερινώς αρκετές ώρες για την εξεύρεση ποδοσφαιριστών στις θέσεις που κρίνει ότι υπάρχει ανάγκη για ενίσχυση. Άλλο τόσο αλήθεια είναι το γεγονός πως τα τελευταία 24ωρα έχει επικεντρωθεί σε δύο παίκτες που αγωνίζονται στο δεξιό άκρο της άμυνας και γίνονται διερευνητικού χαρακτήρα επαφές με τους εκπροσώπους τους ώστε να διαφανεί κατά πόσον είναι εφικτή η κάθοδος ενός εξ αυτών στην Κύπρο για να ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα. Το θετικό είναι πως εκπνέει το συμβόλαιο αμφοτέρων με την ομάδα που αγωνίζονταν στη λήξασα σεζόν.

Όπως πληροφορούμαστε, ο πρώτος είναι νεαρός και, εάν υπάρξει συμφωνία, θα καταλάβει θέση στον Κατάλογο Β. Κρίθηκε από τον Πουρσαϊτίδη πως έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο ώστε να δώσει τις προσδοκώμενες λύσεις τόσο σε σχηματισμό με τριάδα στην άμυνα όσο και τετράδα. Πρόκειται για γρήγορο παίκτη που ανεβοκατεβαίνει τη γραμμή και μετρά ικανοποιητικό αριθμό συμμετοχών στην ομάδα που αγωνιζόταν.

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ είναι έμπειρος και αγωνιζόταν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, στην κορυφαία δηλαδή κατηγορία του πρωταθλήματος της Ισπανίας. Κουβαλά πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις και κρίθηκε ότι μπορεί να κλείσει το κενό που προκύπτει στο δεξιό άκρο της οπισθοφυλακής.

Στον ΑΠΟΕΛ, όπως αφήνεται να διαρρεύσει, έχουν ως σύμμαχο τον χρόνο. Δηλαδή, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν υπομονή ώστε να αποσπάσουν την υπογραφή ενός εκ των παικτών που υπέδειξε ο προπονητής. Στο διάστημα που μεσολαβεί, παραλλήλως, εννοείται πως έχουν ανοιχτές τις «κεραίες» για να κινηθούν αστραπιαία σε περίπτωση που προκύψει κάποια εξαιρετικά καλή επιλογή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ