aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τώρα είναι η ώρα του

ΑΠΟΕΛ: Τώρα είναι η ώρα του

Μπροστά στους χιλιάδες ΑΠΟΕΛίστες, οι οποίοι θα δώσουν έντονα πορτοκαλί χρώμα στις τρεις από τις τέσσερις κερκίδες του ΓΣΠ, η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς καλείται να σπάσει το ρόδι στη β΄φάση, φωνάζοντας με τον πιο πειστικό τρόπο ότι θα στεφθεί πρωταθλήτρια για πρώτη φορά μετά το 2019.

Δεν διαφοροποιείται η φιλοσοφία, με τον Μιλόγεβιτς να ζητεί από τους ποδοσφαιριστές εκρηκτικό ξεκίνημα για να φέρει την αντίπαλο σε συνθήκες πίεσης. Στις τελευταίες προπονήσεις, ο Σέρβος είδε αυτά που ήθελε και ζητούσε. Δηλαδή διάθεση, τσαμπουκά, πάθος, ενέργεια και πείσμα. Κάτι που τον χαροποίησε ιδιαίτερα. Βλέπει άπαντες να δηλώνουν πανέτοιμοι (πλην των Βιγιαφάνιες, Θεοδώρου, Γουίλερ) και επομένως, μπορεί να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Η υπόθεση τίτλος βρίσκεται σε κρίσιμη φάση, με τον Σέρβο να παίρνει τα μηνύματα και να δηλώνει προετοιμασμένος προκειμένου να κερδίσει τη μάχη της σκακιέρας. Ευελπιστεί ότι, αυτοί που θα επιλέξει θα εκτελέσουν κατά γράμμα το πλάνο. Εξάλλου, η αντίπαλος ενδεχομένως να παρουσιαστεί σε άλλο ένα ματς στα πλέι οφ με αλλαγές στην ενδεκάδα, κάτι που μπορεί να αξιοποιηθεί από τους γαλαζοκίτρινους. Να την «χτυπήσουν» εκεί που πονά, εκμεταλλευόμενοι τυχόν αδυναμίες που θα εμφανιστούν κατά τη διάρκεια του 90λεπτου.

Για την επίτευξη του σημερινού στόχου απαιτείται, φυσικά, ηρεμία, πειθαρχία, μεγάλη προσοχή και μελετημένες κινήσεις από τον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ