aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα…»

ΑΠΟΕΛ: «Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα…»

TOY ANΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε μία μάχη το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Τσίρειο, αλλά όχι τον πόλεμο. Και όπως λένε στην ομάδα «το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει». Ο Πάολο Τραμετσάνι, μάλιστα, ήταν ο πρώτος που θέλησε να προσγειώσει τους παίκτες, μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Αφού συγχάρηκε άπαντες για το σπουδαίο «διπλό», φρόντισε να περάσει το μήνυμα ότι δεν τελείωσε τίποτα και πως ο πρωταθλητής αναδεικνύεται μόνο αν το πάρει μαθηματικά. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν άλλους επτά «τελικούς» και πρώτο εμπόδιο αποτελεί η Ομόνοια, με την οποία θα τα πουν στις 30 Μαρτίου. Το επόμενο, δηλαδή, Σάββατο. Ο Ρομάν Μπέζιακ δεν αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό.

Διαβάστε επίσης: «Οοο Μaki, the Cypriot Marinaki, που ούλλους τους σάζει»

Στο ντέρμπι με την «αιώνια» αντίπαλο θα απουσιάσει ο Νικόλας Ιωάννου λόγω αποβολής στο ματς του Τσιρείου. Οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν αύριο στις προπονήσεις, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει διπλή εκγύμναση για δύο ημέρες.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το… κοντέρ έφτασε στους 27, εκτός λίστας ο Φακινέτι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ