aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τον ξελασπώνει παίκτης με ένα από τα χαμηλότερα συμβόλαια

ΑΠΟΕΛ: Τον ξελασπώνει παίκτης με ένα από τα χαμηλότερα συμβόλαια

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Γκολ με την Καραμπάχ στον πρώτο αγώνα του γ’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, με το οποίο μείωσε σε 1-2 στα τελευταία λεπτά και έδωσε ελπίδες στον ΑΠΟΕΛ στον επαναληπτικό του Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν. Ελπίδες που μετατράπηκαν σε πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και αρκετά επιπλέον εκατομμύρια ευρώ, αφού οι γαλαζοκίτρινοι πήραν το ματς με 2-0 και εξασφάλισαν συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Δύο γκολ στον αγώνα πρωταθλήματος με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο 94’ και στο 98’ με τα οποία ο ΑΠΟΕΛ «γύρισε» το ματς από 1-2 σε 3-2 και έκανε το 2×3. Γκολ και στο Σούπερ Καπ απέναντι στην ΑΕΛ (1-0) και οι περσινοί πρωταθλητές πήραν το πρώτο τρόπαιο της τρέχουσας σεζόν που ήταν το 14ο στην ιστορία του.

Τέσσερα γκολ – «χρυσάφι» από τον Γιώργο Μερκή, ο οποίος στα πιο πάνω παιχνίδια, έδωσε τις λύσεις στο σκοράρισμα εκεί που άλλοι συμπαίκτες του δεν μπορούσαν να το κάνουν και ως ηγετική μορφή στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ, έβαλε το χέρι του κι έβγαλε την ομάδα του από τα βαθιά.

Και να σκεφτεί κανείς πως ο Μερκής διαθέτει ένα από τα χαμηλότερα συμβόλαια (λίγο πάνω από 250.000 ευρώ) στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ, σχετικά με τις απολαβές των βασικών και έμπειρων παικτών, ενώ λαμβάνοντας υπόψη τους υπόλοιπους στόπερ, το περασμένο Καλοκαίρι λίγοι πίστευαν πως θα έχει θέση βασικού στην ενδεκάδα φέτος. Στα 35 του ο Κύπριος στόπερ των γαλαζοκίτρινων, δείχνει πως έχει τις δυνάμεις να προσφέρει περισσότερα και να ηγηθεί ακόμη πολλών προσπαθειών στο μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ