aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τον πήγε πίσω ο Μετς, ο οποίος το ’17 θα ήταν στον Αρχάγγελο από...

ΑΠΟΕΛ: Τον πήγε πίσω ο Μετς, ο οποίος το ’17 θα ήταν στον Αρχάγγελο από τον… Δεκέμβριο

Όταν αποδεικνύεται στην προσπάθεια απόκτησης ποδοσφαιριστή πως ο επιμένων… δεν νικά, ο σχεδιασμός πάει πίσω. Αυτό ισχύει και για τον ΑΠΟΕΛ, που περίμενε για εβδομάδες τον Κάρολ Μετς, απέσπασε τη συγκατάθεση της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και τελικά τον είδε να… στρίβει διά του αρραβώνος.

Αυτά συμβαίνουν ασφαλώς στην προσπάθεια ενίσχυσης κάθε ομάδας. Το ζήτημα είναι ότι ο Σωφρόνης Αυγουστή και η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων είναι υποχρεωμένοι να στραφούν σε άλλες λύσεις, ελπίζοντας ότι θα καταλήξουν σε συμφωνία με ποδοσφαιριστή που θα πληροί τις προδιαγραφές (σε θέματα οικονομικού, αγωνιστικού, ετοιμότητας και σύντομης ένταξής του στην ομάδα τους).

Από εκεί και πέρα, το ότι ο σύλλογος της Λευκωσίας δεν μπόρεσε να εντάξει στις τάξεις του τον Εσθονό σέντερ μπακ, είναι άλλη μία απόδειξη των χαλεπών καιρών που βιώνει αναφορικά με το οικονομικό. Το δήλωσε άλλωστε και ο πρόεδρός του, Πρόδρομος Πετρίδης, στη δεξίωση για τους χορηγούς πριν από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Στις δύσκολες εποχές και το κάθε ευρώ μετρά και σας υπερευχαριστήσουμε γιατί όντως περνάμε δύσκολες οικονομικά στιγμές».

Να το πούμε απλά. Οι γαλαζοκίτρινοι σε περιόδους του ένδοξου πρόσφατου παρελθόντος, χτυπούσαν πολύ πιο δυνατά ονόματα από πολύ ψηλότερα ράφια. Αν τον ήθελε π.χ. ο Τόμας Κρίστιανσεν το Ιανουάριο του 2017, ο Μετς θα ήταν… στο Αθλητικό Κέντρο «Αρχάγγελος» από τον Δεκέμβριο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ