aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τον περιμένει (και) η… κόλαση του «Tele2 Arena» (pics & vid)

ΑΠΟΕΛ: Τον περιμένει (και) η… κόλαση του «Tele2 Arena» (pics & vid)

Ο ΑΠΟΕΛ είχε να αντιμετωπίσει χθες στο «Αστάνα Αρένα» τη σθεναρή αντίσταση των παικτών της Κιζιλζάρ στο πάντα ανεπιθύμητο για τις ομάδες μας συνθετικό γρασίδι. Στη Στοκχόλμη, όμως, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για ακόμη περισσότερα εμπόδια κόντρα στη Τζουργκάρντεν.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο ότι υπάρχει δυναμικότητας ανάμεσα σε Καζάκους -Σουηδούς και είναι σαφέστατα υπέρ των δεύτερων.

Απέναντι τους, οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή θα έχουν φορμαρισμένη αντίπαλο, αήττητη για 12 σερί ματς εκ των οποίων τα δέκα νικηφόρα. Επίσης, εντός έδρας έχει σερί έξι νικών, ενώ γενικά είναι αήττητη για 10 παιχνίδια, μετρώντας εννιά νίκες και μία ισοπαλία.

Απέναντι σε τέτοια ομάδα και με τέτοια αποτελέσματα, σε συνθετικό μάλιστα γρασίδι, ο ΑΠΟΕΛ θα έχει να αντιμετωπίσει και την καυτή ατμόσφαιρα των οπαδών της Τζουργκάρντεν στο χωρητικότητας 45.000 θεατών «Tele2 Arena».

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο από το ψεσινό παιχνίδι με τη ρουμανική Σέπσι:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ