aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τον «δαγκώνει» στο ΓΣΠ

ΑΠΟΕΛ: Τον «δαγκώνει» στο ΓΣΠ

Δεν σηκώνει συζήτηση: Η εντός έδρας αποστολή του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Πάφος FC, χαρακτηρίζεται εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς καλείται να ορθώσει ανάστημα κόντρα σε αξιόμαχο αντίπαλο και πρωτίστως, να βρει τον δρόμο της επιστροφής σε νικηφόρα τροχιά, αφήνοντας αυτομάτως σε απόσταση ασφαλείας τη δεύτερη στη βαθμολογία, ΑΕΚ.

Η αντίπαλος προέρχεται από τέσσερα διαδοχικά ματς χωρίς να καρπωθεί τους τρεις βαθμούς, ωστόσο απέδειξε πλειστάκις ότι διαθέτει το έμψυχο δυναμικό για να κάνει τη ζημιά. Μία ματιά να ρίξει κανείς στον πίνακα που παραθέτουμε, εξάλλου, εύκολα διαπιστώνει πως από τη σεζόν 2020-21 και εντεύθεν, ο ΑΠΟΕΛ τα βρίσκει μπαστούνια μέσα στο «σπίτι» του. Κάτι που αυτομάτως κρούει ακόμα πιο έντονα το καμπανάκι.

Στο εν λόγω χρονικό διάστημα, κέρδισε μία μόλις φορά την παφιακή ομάδα στο ΓΣΠ (2-1), σε 2 αναμετρήσεις «κόλλησε» στην ισοπαλία (1-1) και σε 1 ματς ηττήθηκε (0-1). Διεκδίκησε, δηλαδή, 12 βαθμούς και πίστωσε στο ταμείο 5.

Από την αγωνιστική περίοδο 2015-16, κατά την οποία επικείμενη αντίπαλος συμμετείχε για παρθενική φορά στην Α΄ Κατηγορία, ήλθε στη Λευκωσία 8 φορές για να παίξει με τον ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα. Οι γαλαζοκίτρινοι, συνολικά, μετρούν 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Πέτυχαν 18 τέρματα και δέχθηκαν 8.

1

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ