aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τον «Χ»αλά μόνο το οφθαλμοφανές πρόβλημα

ΑΠΟΕΛ: Τον «Χ»αλά μόνο το οφθαλμοφανές πρόβλημα

Πέμπτο ματς δίχως νίκη λοιπόν για τον ΑΠΟΕΛ. Μόνο που το 0-0 με τον πρωτοπόρο Άρη στη Λεμεσό δεν του έκατσε βαρύ, όπως τα προηγούμενα τέσσερα αποτελέσματα. Παρέμεινε σε απόσταση ενός βαθμού από την κορυφή και έχει πέντε αγωνιστικές για να κάνει την ανατροπή.

Τα συναισθήματα ωστόσο των οπαδών του μάλλον θα είναι ανάμικτα μετά το παιχνίδι στη Λεμεσό. Χαρούμενοι επειδή με την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου θα μπορούσε να ήταν χειρότερη κατάσταση και η ομάδα τους να βρισκόταν τώρα στο πλην τέσσερα. Και οφείλουν μια λαμπάδα στον Μπέλετς για τις αποκρούσεις του και ειδικά στη διπλή εκτέλεση πέναλτι του Κακόριν (50’).

Προβληματισμένοι από την άλλη, καθώς για ακόμη μία φορά οι γαλαζοκίτρινοι δημιούργησαν ευκαιρίες και δεν τις αξιοποίησαν. Ούτε η τύχη τούς χαμογέλασε, αφού το δοκάρι στέρησε από τον Κβιλιτάια το γκολ της σεζόν (ανάποδο ψαλίδι στο 73’). Όπως και να έχει, για τέταρτη φορά έμειναν άσφαιροι στα τελευταία εφτά παιχνίδια (από τη ρεβάνς με την Ομόνοια για το κύπελλο), δείγμα του προβλήματος.

Από εκεί και πέρα, απομένουν οκτώ ημέρες έως το επόμενο ματς, που είναι ντέρμπι «αιωνίων» με την Ομόνοια τη Δευτέρα 1η Μαΐου. Ένα καλό διάστημα για να προετοιμάσει ο ΑΠΟΕΛ για να κυνηγήσει την πρώτη νίκη του στη β’ φάση, απέναντι στη συμπολίτισσά του. Την οποίαν δεν νίκησε στις δύο τελευταίες φορές που τη βρήκε απέναντί του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ